Винник, Лідія Таран, Alyosha та інші знаменитості зізналися, що повернуться в Україну тільки після перемоги

Після 24 лютого 2022 року багато українських громадян виїхали за кордон, в тому числі і знаменитості. Більшість вже повернулися на Батьківщину та є й ті, хто чекає перемоги за кордоном.

Повномасштабна війна змінила життя кожного українця, незалежно від його статусу, фінансового становища та місця у суспільстві. Мільйони громадян України були змушені шукати захисту за кордоном.

Alyosha

Знаменитості зізналися, що повернуться в Україну тільки після перемоги: Alyosha

Співачка Alyosha – мама трьох малолітніх дітей. Коли почалася повномасштабна війна, співачка одразу виїхала з дітьми в США. Там живе мама її чоловіка Тараса Тополі. Вже більше року Alyosha живе під одним дахом зі свекрухою. Співачка зізнається, що мріє повернутися до рідного дому, хоча вже й звикла до життя в Америці. Alyosha запевняє, що якби не діти, то вона б не виїжджала з країни та зараз вона несе відповідальність за їхнє життя та безпеку. За словами співачки, вона мріє про перемогу, адже тільки тоді вона зможе повернутися з дітьми на Батьківщину.

Лідія Таран

15-річна донька Лідії Таран зробила яскравий макіяж і пішла в такому вигляді на концерт
Знаменитості зізналися, що повернуться в Україну тільки після перемоги: Лідія Таран

Відома українська телеведуча Лідія Таран разом зі своєю 15-річною донькою Василиною виїхали до Франції після 24-го лютого. Ще весною минулого року квартира Лідії була пошкоджена російською ракетою. Можливо саме тому жінка не поспішає повертатися на Батьківщину. Донька ведучої вступила у місцеву французьку школу та і сама Лідія вирішила вступити на магістратуру французького університету. Наразі Таран не планує повертатися в Україну і чекає на перемогу.

Олег Винник

Знаменитості зізналися, що повернуться в Україну тільки після перемоги: Олег Винник

Олег Винник став одним із небагатьох чоловіків-артистів, які виїхали з України після 24-го лютого. Більше того, чоловік повністю зник з інфопростору і 1,5 роки не виходив на зв’язок зі своїми прихильниками, чим дуже розчарував публіку. Нещодавно артист дав своє перше інтерв’ю після повномасштабного вторгнення, де зізнався, що весь цей час перебуває у Німеччині. Співак не вбачає у цьому нічого поганого, адже за його словами, на фронті він не був би корисним. Поки в Україні триває війна, співак не планує повертатися.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут вперше за довгий час повернулась до України та побувала у Львові
Знаменитості зізналися, що повернуться в Україну тільки після перемоги: Ольга Фреймут

Українська ведуча Ольга Фреймут була змушена виїхати до Лондону через двох своїх маленьких дітей. Ревізорша запевняє, що за кордоном їй живеться несолодко і вона мріє повернутися додому. Не робить цього вона лише через те, що дбає про безпеку своїх дітей.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!