Віра Брежнєва є на афіші, а вона в Києві, Олі Полякової немає, а вона в Юрмалі: хто ще виступить у “Дзінтарі”

Сьогодні в Юрмалі стартує пісенний фестиваль, який організовує Лайма Вайкуле Laima Rendezvous Jūrmala. Серед запрошених артистів немає російських імен, натомість присутня ціла купа українців.

Сьогодні у латвійському місті Юрмала стартує музичний фестиваль Laima Rendezvous Jūrmala. Вайкуле кілька років не мала можливості проводити ці концерти, аж ось видалася слушна нагода. Звісно ж, господиня не запросила на сцену жодного росіянина, натомість з України відбув цілий десант артистів.

Афіша фестивалю кілька разів зазнавала змін. Деяких заявлених у списку артистів поки що в Юрмалі ніхто не бачив. Натомість приїхали на Балтійське узбережжя інші, імена яких не встигли внести у списки.

Так, 30 липня на сцену “Дзінтарі” має вийти Віра Брежнєва, яка позбулася радянського атавізму у своєму прізвищі, ставши просто VERA. Але дружина Костянтина Меладзе поки що до Латвії не дісталася.

Зірку бачили на залізничному вокзалі в Києві, де вона станцювала радісний танок повернення на батьківщину. Віра перебувала в різних локаціях столиці та спілкувалася з багатьма людьми.

Натомість про виступ Олі Полякової в Латвії ніхто й словом не прохопився, а королева ночі вже прибула зі старшою донькою Машею до Риги. Родички поселилися в будинку з терасою ті гарним морським краєвидом. Зірка вже провела репетицію на “Дзінтарі”.

Серед українських артистів сьогодні має засвітитися ще й Вєрка Сердючка з мамою і власним бендом. Вона розділить сцену з іншими українцями, які вже перебувають у Латвії – Максом Барських, Alekseev, Анною Буткевич.

Фестивалити мають три доби поспіль. На офіційному сайті Laima Rendezvous Jūrmala вказано, що квитки, придбані з 2000 по 2022 роки, дійсні. Один росіянин усе ж просочився в афішу. Ім’я Андрія Макаревича не викликає заперечень ні в кого.

Популярне

Схожі статті

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

І роки на ній не відбиваються: Алла Мазур вийшла у світ з ідеальним “бейбі-фейс”. Невже зробила підтяжку?

Алла Мазур завжди привертала увагу своїм професіоналізмом та чарівністю. Однак останнім часом шанувальники та глядачі не могли не помітити, що 58-річна жінка виглядає значно молодшою за свій вік.