Анатолій Анатоліч розповів, як на його життя вплинули жінки з “Кварталу 95”: Кравець, Зеленська і Пікалова

Відомий український шоумен і телеведучий відверто зізнався, що на нього дуже вплинула команда гумористичного проєкту "Квартал 95". Анатоліч розповів про своє захоплення акторами

Анатолій Анатоліч, відомий український шоумен і телеведучий, багато років тому починав свою кар’єру. На професійне життя знаменитості сильно вплинули його колеги з “Кварталу 95”, про що раніше він вже розповідав. Нещодавно Анатоліч вирішив пригадати минуле та знову поговорити про артистів, які змінили його життя.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитий шоумен поділився новою фотографією. На знімку зображена архівна стаття з газети, яка була опублікована багато років тому. Анатолій Анатоліч вирішив пригадати, як раніше виглядав та яку зачіску носив. Крім того, знаменитість прокоментував і підпис до цього фото. Там зазначалось, що на його майбутнє частково вплинули хлопці з “95 Кварталу”.

Анатолій Анатоліч пригадав минуле та показав свою архівну фотографію
Анатолій Анатоліч пригадав минуле та показав свою архівну фотографію

Відомий шоумен пояснив, що дійсно вважає акторів з “Кварталу” важливою частиною свого життя та з багатьма і досі підтримує зв’язок. За словами Анатолія Анатоліча, вони вплинули на те, якою стала його кар’єра та загалом на те, якою людиною він став.

“Я дійсно вважаю кварталівців частиною свого життя. З багатьма товаришую і щиро люблю, хоч ніколи у Кварталі не виступав… Хоча ні, один раз було. Пізніше розкажу цю історію”, – чесно прокоментував Анатолій Анатоліч опубліковану фотографію.

Крім того, відомий український шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч зазначив, що вплинула на нього не лише чоловіча частина команда, але й жінки. У новій публікації знаменитість позначив Інстаграм-сторінки Олени Зеленської, Ірини Пікалови та Олени Кравець.

Анатолій Анатоліч висловився про своїх колег з Кварталу 95
Анатолій Анатоліч висловився про своїх колег з Кварталу 95

Нагадаємо, що відомий український шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч народився та виріс у Кривому Розі, де й здобував вищу освіту. З багатьма кварталівцями знаменитість познайомився на сцені криворізького КВК, де за часів навчання в університеті постійно виступав.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.