Камалія написала нову пісню для фільму “Барбі”, а режисери відмовились зробити її саундтреком: “Чому?”

Відома українська співачка Камалія повідомила, що спеціально для фільму "Барбі" з Марго Роббі написала пісню. Втім, режисерка стрічки відмовила знаменитості та обрала замість неї Дуа Ліпу

Камалія, відома українська співачка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про свою нову композицію, яку, як виявилось, писала для фільму “Барбі” з Марго Роббі у головній ролі. Знаменитість розповіла, що деякий час тому дізналась про заплановані знімання стрічки, тому одразу вирішила, що спробує свої сили у написанні саундтреку до неї.

Днями у виданні “Billboard” опублікували статтю про сингл української артистки Камалії. Знаменитість зазначила, що побачила у міжнародному медіа побачила згадку про себе з поміткою “Головні новини”, а закордонні журналісти назвали випуск нової композиції поверненням співачки.

Співачка Камалія випустила нову пісню та здивувалась, чому її не зробили саундтреком Барбі
Співачка Камалія випустила нову пісню та здивувалась, чому її не зробили саундтреком Барбі

Знаменитість розповіла, що написала пісню “Time Out” два роки тому, коли у міжнародній кінематографічній спільноті почали говорити про знімання фільму “Барбі”. Тоді, пригадує Камалія, вона відправила демоверсію свого хіта режисерці стрічки Греті Гервіг, а також студії Warner Brothers. Втім, зазначила артистка, замість її композиції обрали пісню Дуа Ліпи.

[Хіт] був відправлений режисерові Греті Гервіг та Warner Brothers, щоб зробити його офіційним саундтреком до фільму “Барбі”. Чомусь вони надали перевагу Дуа Ліпі… Навіть уявлення не маю чому?” – здивувалась відома українська співачка Камалія.

Камалія розповіла про прем'єру свого нового хіта, який писала спеціально для фільму Барбі
Камалія розповіла про прем’єру свого нового хіта, який писала спеціально для фільму Барбі

Хай там як, продовжила свою розповідь артистка, але вона вважає свою пісню неофіційним саундтреком до нового фільму з Марго Роббі у головній ролі. Відома українська співачка зазначила, що не засмучена таким розвитком подій, а тому закликає своїх шанувальників завантажувати пісню на будь-якому майданчику в кожному куточку планети.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.