Тіна Кароль станцювала із хореографом Дмитром Жуком просто в ресторані: соцмережі гудуть від реакції сина

Відома українська співачка Тіна Кароль вирішила станцювати зі своїм колегою та підопічним Дмитром Жуком просто посеред людного ресторану. Однак, поки шанувальники захоплюються красою та грацією Тіни, її 14-річний син Веніамін не виглядає надто вдоволеним через вчинок зіркової мами.

Українська суперзірка Тіна Кароль у свої 38 років  може похвалитися відмінною зовнішністю і стрункою фігурою. Не дивно, що співачка любить потанцювати.

Тож коли вона, перебуваючи у ресторані із 14-річним сином Веніаміном Огіром, зустріла свого колегу по проекту “Молода кров”, хореографа Дмитра Жука – парочка не втрималася від запальних танців. Однак соцмережі сколихнуло не це, а реакція Веніаміна на танець зіркової мами.

“Дитина в шоці”

“Ось влетить їй від сина”

“Хлопця жаль”

– відмічають користувачі.

І дійсно – на відео Веніамін виглядає украй незадоволеним і нещасливим. Він навіть не підіймає очі на відому маму та її колегу, в той час як деякі інші відвідувачі ресторану зацікавлено обертаються на них і знімають на телефони.

Тіна Кароль: справи сердечні

Деякі шанувальники висловили свої думки з причин такої реакції зіркового сина. Зокрема, один з коментаторів висловив здогадку, що син співачки підтримує так звану “ДанТіну” (слово, отримане від злиття імен відомого співака Дана Балана і Тіни Кароль, що використовується прихильниками, які приписують цій парі стосунки. Нагадаємо, що обидва співаки були суддями у популярному шоу “Голос країни”, під час якого парі приписували романтичні стосунки)

Тіна Кароль і Дан Балан постійно підігрівали чутки прихильників про стосунки між ними на Голосі країни
Тіна Кароль і Дан Балан постійно підігрівали чутки прихильників про стосунки між ними на Голосі країни

Дехто ж вважає, що ідеальним варіантом для співачки є саме Дмитро Жук, адже їх пов’язують надійні робочі відносини – артистка стала продюсером хореографа, а він бере участь в її балеті.

“Той Жук, мабуть, і є її найкращий чоловік, завжди біля неї”

– один з коментарів.

Шанувальники вважають, що співачку та хореографа пов'язують не лише робочі відносини
Шанувальники вважають, що співачку та хореографа пов’язують не лише робочі відносини

Однак раніше хореограф твердо спростовував чутки про свій роман із Тіною. “Вона мій бос, реально. Тільки творчість. І крапка” – відповів він на питання про імовірні стосунки з Кароль.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.