Влад Яма спробував у філософію в Інстаграмі, але лише обурив підписників: “А чи буває вам соромно?”

Влад Яма, який ще з повномасштабного вторгнення перебуває в США, відносно активний в соціальних мережа – навіть попри хвилі хейту, які час від часу насилають на нього підписники. Нещодавно хореограф поділився новою публікацією із підписом, який мало хто оцінив.

Відомий український хореограф Влад Яма, який з самого початку повномасштабного вторгнення перебуває з дружиною Лілією Ямою і сином поза територією України, а саме – в США, неодноразово викликав шквал критики в свою адресу. Поки одна половина прихильників захищала право Влада турбуватися про власну сім’ю і жити так, як він вважає за потрібне, інші висловлювали невдоволення тим фактом, що Яма не залишився в своїй країні, щоб захищати її зі зброєю в руках або зайнятися благодійною діяльністю, як це зробили деякі українські зірки.

Зовсім нещодавно хореограф знову викликав невдоволення підписників у соцмережах. На його сторінці в Instagram з’явився допис із фотографією самого Влада. На фото хореограф одягнений у чорні спортивні брюки та бірюзову футболку. Позаду Влада видніються дерева та скелі, а сам він знаходиться на дорозі. Однак найцікавіше в цьому дописі не зображення Влада, а слова, якими він підписав публікацію:

“Не кожен може дивитися в майбутнє, не озираючись назад”

Підписники Влада Ями не оцінили його бажання пофілософствувати. Під дописом можна знайти такі коментарі:

“По якій причині ви виїхали? Хворієте? Маєте трьох діточок?”

“Їздять, куди їм заманеться”

“Повертайтеся в Україну”

Але серед фоловерів Влада знайшлися і ті, хто його захищає:

“Чому, люди, ви такі злі? Влад вам щось погане зробив?”

“Він вибрав свій шлях. Це його право”

“Влад, вимкни коментарі і не нервуйся”

А сьогодні в завтрашній день…

Деякі з користувачів Інстаграму звернули увагу на схожість підпису під фото хореографа зі знаменитою цитатою боксера та мера Києва Віталія Кличка, яка давно розлетілася по соцмережах і стала крилатою:

“А сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися. Точніше, дивитися можуть не тільки лиш всі – мало хто може це робити”.

Користувачі Інстаграму порівняли висловлювання Влада Ями із невдалою цитатою Віталія Кличка

Користувачі іронічно пишуть різні варіанти даної фрази, натякаючи, ніби Яма не досить вдало висловлює свої думки.