74-річна Барбі стала прикрасою Юрмали: Алла Пугачова вразила всіх новим образом на концерті Лайми Вайкуле

Красуня Барбі: так зустрічали Аллу Пугачову вірні фани та гості концерту в Лайми Вайкуле, куди примадонна завітала зі своїм зірковим чоловіком Максимом Галкіним

Новий фільм “Барбі”, який понад тиждень знаходиться в світовому прокаті, не обходить стороною як пересічних людей так і зірок.

Алла Пугачова вирішила теж бути в тренді та здивувала всіх своїм зовнішнім виглядом. Вона з чоловіком, Максимом Галкіним, завітали підтримати свою близьку подругу Лайму Вайкуле. Їхній дружбі понад 20 років, і вони завжди підтримували один одного.

Враховуючи, що другий день фестивалю Лайми в Юрмалі був тематичним і присвяченим стильному образу, примадонна обрала для себе саме лук Барбі. Високий хвіст, стильний рожевий піджак максі, що переливається на сонці, та блакитні джинси. А доповнила образ ніжно-рожевими кедами та чорними з блискітками рукавичками. Попри поважні 74 роки співачка виглядає молодо і яскраво. Всі фотографи не могли налюбуватись таким перевтіленням. Сама ж прима була дуже веселою позувала і насолоджувалась атмосферою.

Лайма Вайкуле та Максим Галкін співали дуетом

Потрібно уточнити, що Laima RendezVous – концерт Лайми Вайкуле в Юрмалі, який присвячений Україні. Лайма з перших днів підтримувала нашу державу і не дивно, що частину коштів від свого концерту вона запланувала передати в українські благодійні організації.

Сам же Laima RendezVous пройшов феєрично. Лайма як завжди запалювала зал своєю енергетикою і відчуттям легкості. Навіть Максим Галкін не зміг стриматись в кріслі та разом з подругою заспівали пісню.

Серед запрошених зірок багато представників українського шоу-бізнесу, які в черговий раз мали можливість донести всю важливість підтримки та допомоги українському народу.

Серед них були Оля Полякова, Макс Барських, Алексеєв, Вєрка Сердючка та інші.