Найбагатша співачка України “вийшла в світ”: Камалія похизувалася згадкою про себе в італійському журналі

Відома українська співачка після прем'єри своєї нової пісні розповіла про увагу до неї у світових медіа. Цього разу на артистку звернули увагу в італійському виданні

Камалія, відома українська співачка, починала свою кар’єру багато років тому. Сьогодні знаменитість є однією з найупізнаваніших артисток, яка здобула славу найбагатшої зірки вітчизняного шоубізнесу. Попри повномасштабну війну Камалія продовжує активно виступати з благодійними концертами та займатись волонтерством. Крім того, встигає співачка і прославляти своє ім’я на міжнародній арені.

Нещодавно відома українська співачка випустила нову пісню “Time Out”. Сингл швидко розлетівся пр всім музичним майданчикам у світі, а у міжнародних медіа почали обговорювати повернення артистки. Так, наприклад, нещодавно про Камалію заговорили в італійському журналі. Про це зірка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Про Камалію написали статтю в одному з італійських журналів

У своєму блозі відома українська артистка опублікувала скріншоти, зроблені на сайті закордонних видань. Камалія зауважила, що після випуску її синглу у всій Європі мешканці Італії тепер також мають нагоду послухати нову композицію артистки. Знаменитість розповіла, що кожен охочий може побачити кліп на пісню по телевізору або ж послухати на радіо, як співає зірка.

Крім того, Камалія звернулась і до італійської частини своєї авдиторії – на їхній рідній мові. У коментарях до нової публікації відомої української співачки виявилось небагато коментарів, але здебільшого користувачі мережі хвалили свого кумира та робили їй компліменти. Шанувальники, як і сама Камалія, тішаться тим фактом, що про неї знають у всьому світі.

Камалія розповіла про реліз своєї нової композиції

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка розповідала, що пісню “Time Out” вона писала спеціально для фільму “Барбі” з Марго Роббі у головній ролі. Знаменитість почала працювати над синглом, коли тільки починались знімання американського фільму. Втім, розповіла нещодавно артистка, режисери відмовились брати її пісню як саундтрек до кіно.