21-річна донька Ольги Сумської виглядає як підліток. Соцмережі сколихнуло сімейне фото зіркової мами і доні

Відомі зірки Ольга Сумська та Віталій Борисюк гастролюють та виступають зі своєю донькою Анною. Спектакль збирає повні зали, а молоду актрису вітають квітами та оваціями

Молодша донька Ольги Сумської пішла по стопах зіркових батьків. Потрібно нагадати, що Анна Борисюк лише декілька тижнів тому стала випускницею театрального університету імені Карпенка-Карого. Дівчина закінчила його з відзнакою та буквально одразу була запрошена на роботу в театр, де працюють зіркові батьки. Ольга Сумська привітала доньку в інстаграм та додала анонси виступів в різних містах України.

Наразі театр показує виставу “За двома зайцями” де Анні дісталась роль Галі, а її мати грає Секлиту Лимериху. Попри молодий вік, талант зіркової доньки видно з перших реплік.

Підтримати молоду актрису вирішила хрещена мама Влада Литовченко

Спочатку виставу відіграли у Вишгороді, куди завітала кума Ольги Сумської – Влада Литовченко. Вона оцінила гру своєї похресниці та подарувала яворівського сирного коника. Анна була приємно здивована оваціями своєї хрещеної мами, адже в неї є перед очима приклад справжньої актриси з великої літери, до рівня якої вона намагається дотягнутись.

Потім родина попрямувала з гастролями до Одеси. В перервах між спектаклями зіркова сім’я намагається проводити часом разом, веселитись та ділитись з читачами цікавими фото. І ось в мережу попало смішне селфі, зроблене на швидкоруч в вагоні поїзда.

Фото в поїзді родини Сумських
Фото в поїзді родини Сумських

Фото настільки сколихнуло мережу, що навіть самі зірки не очікували такого резонансу. Анна виглядає як підліток, в окулярах та без косметики. Дівчина дуже схоже на свого красеня батька, і так само любить веселитись. Ніжне сімейне фото повне радості, щастя та задоволення від роботи пліч-о-пліч з самим рідними та близькими людьми. Побажаємо молодій актрисі гарних ролей.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!