Гонорари артистів більше не секрет? Продюсер Полякової здивував актуальними розцінками за виступи співаків

Зірки потерпають від низьких заробітків в нинішніх реаліях. Що стало причиною падіння цінника зірок шоу-бізнесу і чи всі зможуть втриматись на плаву - дізнаємось деталі

Михайло Ясинський представляє багатьох зірок сучасного українського шоубізнесу і добре володіє інформацією про вартість виступів артистів на концертах та корпоративах. Нещодавно в інтерв’ю зі Славою Дьоміним він поділився болісним питанням. Розмова вийшла досить серйозна, адже всі звикли що зірки “катаються, як кіт в маслі”, хоча наразі ситуація дуже плачевна для переважної кількості українських представників шоу-бізнесу.

Інтерв'ю з Славою Дьоміни
Інтерв’ю з Славою Дьоміним

На сьогодні для артиста дві тисячі доларів не являються достатнім заробітком, адже велика частина коштів іде на підтримання соціального статусу та оплати послуг команди. Монатік, Полякова та Потап ще у 2021 році спокійно отримували прибуток понад 1 мільйон доларів і життя складалось прекрасно. Зараз все змінилось кардинально. Корпоративів практично не замовляють. Зірка може просидіти цілий місяць без жодного концерту. Тим більше, що будь-який виступ ретельно перевіряється, вивчається перелік осіб, які планують відвідати корпоратив чи будь-який інший захід.

“Середній заробіток зірок “першого ешелону” становить не більше 150 тисяч доларів на рік. І в цю суму входять витрати”

Михайло Ясинський та Оля Полякова
Михайло Ясинський та Оля Полякова

Молодим співакам зараз набагато важче, їм навіть іноді приходиться брати кредити чи позики для того, щоб заплатити своїй команді чи випустити новий кліп.

Всього за півтора року гонорари зірок зменшились в десятки разів. Але це не дозволяє багатьом із них опускати руки та переставати бути публічними, знімати кліпи та виступати на благодійних заходах. Всі артисти мають надію на тимчасовий спад, тому не хочуть бути забутими чи втратити свою аудиторію.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.