Фіналістка “Холостяка-11” Юля Зайка показала з ніг до голови, як змінилася після шоу: Заливако кусатиме лікті

Колись учасниця популярного шоу про любов "Холостяк-11", а нині успішна українська блогерка Юля Бельченко, знову радує аудиторію свіжими фото з відпочинку

Юля Бельченко, яку більшість аудиторії знають за прізвиськом “Зайка”, вирішила поділитись зі своїми читачами ніжними фото з відпочинку. Шанувальники дівчини одразу відреагували безліччю приємних коментарів на інстаграм сторінці красуні.

Юля Зайка на відпочинку
Юля Зайка на відпочинку

Яку красуню втратив Холостяк

Є прихильники Юлі, які постійно відзначають, яку красуню втратив Михайло Заливака, обравши іншу. І дійсно, дівчина з кожним днем стає все гарнішою, впевненішою в собі. Можливо колишній холостяк знову захоче спробувати відродити відносини, тим більше після гучного розлучення з Анною Богдан? Поки він, напевно, продовжує слідкувати за життям дівчини, які він не обрав.

Багато дівчат продовжують цікавитись дієтами чи вправами, які допомагають Юлі тримати себе в формі та мати такий розкішний вигляд. Зайка ж не раз підкреслювала те, що ні разу не сиділа на дієті та не змушувала свій організм голодувати. І, дивлячись на сторіз молодої блогерки, вона таки періодично балує себе смачненьким.

Сторіз Юлії Зайки
Сторіз Юлії Зайки

Потрібно нагадати, що наразі Юля Бельченко активно працює та розвиває себе у сфері SMM, проводить авторські курси, активно займається інтернет-маркетингом. Хоча перша робота красуні була досить важкою та монотонною. Вона працювала екскурсоводом в київському музеї Павла Тичини. Дана посада дозволяла їй безплатно відвідувати всі музеї столиці, тому наразі вона знає абсолютно все про історію міста і не тільки.

Не забуває Зайка брати участь також  в різного роду благодійних івентах. Надає безплатні майстер-класи, дарує чи продає власні речі. Молода красуня веде активний спосіб життя, дарує радість собі та друзям.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.