Камалія показала, як молодо виглядає її іменинник Захур: 68-річний мільярдер не має зморшок і залисин

Відома українська співачка Камалія Захур привітала свого пакистанського чоловіка з його днем народження. У майже 70 років чоловік виглядає ідеально

Камалія Захур – відома українська співачка, яка змогла не лише побудувати успішну кар’єру, але й створити щасливу родину. Знаменитість вже багато років перебуває у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Хоча раніше цього року зіркова пара оголосила про розлучення, нині вони, ймовірно, зуміли вирішити всі проблеми та налагодити стосунки.

Принаймні такий висновок можна зробити з нової публікації артистки на її особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Камалія у своєму блозі привітала коханого чоловіка з його днем народження. Відома українська співачка чуттєво назвала його найкращим супутником життя та батьком, а також подякувала йому за підтримку.

Камалія привітала свого чоловіка Мохаммада Захура з днем його народження
Камалія привітала свого чоловіка Мохаммада Захура з днем його народження

У новій публікації відома українська співачка розповіла про всі найкращі риси, які є в її чоловікові. Знаменитість пригадала і сімейне життя, і його особистісні якості, і те, який він батько.

“…неймовірний Захур — людина, яку я цінувала найбільше за останні два десятиліття. Він — люблячий чоловік, вірний друг, блискучий учитель, покровитель, наставник, інвестор”, – чуттєво висловилась про свого чоловіка Камалія Захур.

Крім того, зазначила артистка, після народження їхніх спільних донечок вона змогла переконатися,  що її коханий є не лише чудовим чоловіком і турботливою людиною, але й неймовірним батьком. У своєму новому дописі знаменита українська артистка назвала Мохаммада Захура найкращим татом у всьому світі.

Камалія на честь дня народження свого чоловіка Мохаммада Захура показала архівні фото
Камалія на честь дня народження свого чоловіка Мохаммада Захура показала архівні фото

Слід зазначити, що не забула артистка нагадати і про те, що її чоловік Мохаммад Захур з перших днів повномасштабної війни допомагає Україні. Зокрема, розповіла Камалія, пакистанський мільярдер використовує свої зв’язки по всьому світу, аби допомогти країні та її мешканцям подолати всі труднощі.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.