Камалія показала, як молодо виглядає її іменинник Захур: 68-річний мільярдер не має зморшок і залисин

Відома українська співачка Камалія Захур привітала свого пакистанського чоловіка з його днем народження. У майже 70 років чоловік виглядає ідеально

Камалія Захур – відома українська співачка, яка змогла не лише побудувати успішну кар’єру, але й створити щасливу родину. Знаменитість вже багато років перебуває у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Хоча раніше цього року зіркова пара оголосила про розлучення, нині вони, ймовірно, зуміли вирішити всі проблеми та налагодити стосунки.

Принаймні такий висновок можна зробити з нової публікації артистки на її особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Камалія у своєму блозі привітала коханого чоловіка з його днем народження. Відома українська співачка чуттєво назвала його найкращим супутником життя та батьком, а також подякувала йому за підтримку.

Камалія привітала свого чоловіка Мохаммада Захура з днем його народження

У новій публікації відома українська співачка розповіла про всі найкращі риси, які є в її чоловікові. Знаменитість пригадала і сімейне життя, і його особистісні якості, і те, який він батько.

“…неймовірний Захур — людина, яку я цінувала найбільше за останні два десятиліття. Він — люблячий чоловік, вірний друг, блискучий учитель, покровитель, наставник, інвестор”, – чуттєво висловилась про свого чоловіка Камалія Захур.

Крім того, зазначила артистка, після народження їхніх спільних донечок вона змогла переконатися,  що її коханий є не лише чудовим чоловіком і турботливою людиною, але й неймовірним батьком. У своєму новому дописі знаменита українська артистка назвала Мохаммада Захура найкращим татом у всьому світі.

Камалія на честь дня народження свого чоловіка Мохаммада Захура показала архівні фото

Слід зазначити, що не забула артистка нагадати і про те, що її чоловік Мохаммад Захур з перших днів повномасштабної війни допомагає Україні. Зокрема, розповіла Камалія, пакистанський мільярдер використовує свої зв’язки по всьому світу, аби допомогти країні та її мешканцям подолати всі труднощі.