Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурін: ні натяку на ніжності

Надя Дорофєєва, яка нещодавно вдруге вийшла заміж, показала, як в її телефоні підписаний її новоспечений чоловік. Такого прихильники зіркової пари не очікували.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін стали найбільш обговорюваною парою останнього року. Історія їхнього кохання нестандартна і викликає у публіки осуд. Так, раніше вони були одружені з іншими людьми і дружили сім’ями та в якийсь момент між так званими друзями зав’язався роман. В результаті Дорофєєва покинула свого чоловіка, а Кацурін – свою дружину. Вже через рік відносин закохані закріпили свої стосунки штампом у паспорті. Дорофєєва і Кацурін зіграли таємне весілля, про яке розповіли публіці нещодавно.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурін

Варто відзначити, що раніше закохані майже не виставляли на публіку свої стосунки: не публікували спільних фото в соціальних мережах і не давали інтерв’ю. Все через те, що публіка їх активно засуджувала за так зване “заборонене кохання”. Та зараз закохані вільно транслюють своє кохання в Мережі і просто не зважають на весь негатив у їхній бік.

Нещодавно Дорофєєва у своїх Інстаграм-сторіс опублікувала скріншот, зроблений під час відеодзвінка її новоспеченому чоловіку. Так, співачка засвітила, як в її телефоні підписаний ресторатор. Як не дивно, Надя не стала підписувати чоловіка якось романтично, чи ніжно, а просто використала його ім’я та прізвище. Так, в телефоні Наді Дорофєєвої її чоловік підписаний як Міша Кацурін.

Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурі
Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурін

До слова, ця зіркова пара часто вибивається із загальноприйнятих рамок. Чого тільки вартує костюм Кацуріна на його власному весіллі з Дорофєєвою. Так, ресторатор з’явився поруч з нареченою-красунею у кепці, кедах і костюмі на декілька розмірів більше.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурін

Сама Надя прокоментувала образ Кацуріна досить стримано. Співачка зізналася, що з самого початку планувалося, що Михайло буде у класичному костюмі і його навіть пошили. Та коли наречений приміряв весільний образ, вони зрозуміли, що це зовсім не його. Тож закохані вирішили, що Кацурін з’явиться так, як йому комфортно: у кепці і кедах.

Популярне

Схожі статті

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.

Неймовірно смачно та ситно: ходовий рецепт овочевого рагу на обід. Готую тричі на тиждень і все одно мало

Овочеве рагу з томатною пастою – просто ідеальний варіант щоденного обіду або вечері для всієї сім'ї. Про покроковий рецепт цієї смакоти – читайте у матеріалі.

“Колишній приповз”: Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком натякнула на нові стосунки

Христина Горняк, колишня дружина Остапчука, продемонструвала кадри, на яких постала в обіймах загадкового чоловіка та натякнула, що має нові стосунки.