Пішли чутки про розлучення Валерія Меладзе з Альбіною Джанабаєвою: співачка намагається їх спростувати

Не встигли вщухнути розмови про розлад у родині Меладзе-Брежнєва, як знову вибухнув скандал – ходять настійливі чутки про розлучення пари Меладзе-Джанабаєва.

У світській тусовці розповсюдилися настійливі чутки про розлучення Валерія Меладзе з другою дружиною Альбіною Джанабаєвою. Але ситуація в родинах братів, як запевняють наближені особи, кардинально інша.

Валерій Меладзе розлучається з Альбіною Джанабаєвою

Якщо Віра Брежнєва мала купу контрактів і не особливо залежала фінансово від чоловіка-композитора, то Альбіна без свого благовірного є просто колишньою “ексвіагрівкою” і не заробить жодної копієчки.

Тож і виходить, що Меладзе-співак усіма силами намагається вирватися з чіпких обіймів благовірної, та Альбіна тримається за нього як потопельник за очеретинку і не збирається відпускати на всі чотири сторони.

Якщо поглянути на щільний гастрольний графік артиста, виходить, що він роз’їжджає з турами по Західній Європі та навіть замахнувся на Америку. Але на цих концертах не присутня його дружина, хоча б теж могла заспівати. Не дивно, що подібне кохання на відстані й навіює шанувальникам думки про розлучення.

Альбіна Джанабаєва не збирається відпускати чоловіка, адже у них троє дітей

Після того як Меладзе-молодший одного разу в Дубаї відгукнувся на заклик українців “Слава Україні!” і відповів: “Героям слава”, дорога в росію йому перекрита. Джанабаєва тоді намагалася воювати з хейтерами. Та це не допомогло. Перша дружина Валерія Ірина все одно звинуватила розлучницю в корисливості.

Жоден із подружжя допоки не зробив заяви про розставання. Та якщо Валерій просто обходить цю тему мовчанкою, то Альбіна намагається всіма силами довести, що в родині все гаразд.

Так, вона виклала на своїй Інстаграм-сторінці світлини з приватного концерту, де вони з Валерієм співають разом. Коли і де зроблено знімки, артистка не сповістила. Звуку Джанабаєва теж не додала, і це неабияк обурило підписників.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.