Марічка Падалко світиться від щастя: Єгор Соболєв повернувся зі служби та сів на коліно перед телеведучою

Зворушливими фото днями поділилась красуня-телеведуча Марічка Падалко. Нарешті чоловік зміг обійняти дружину та дітей після тривалої розлуки - не можливо стримати сліз

Марічка Падалко та Єгор Соболєв – відомі багатодітні зірки, за щасливе життя котрих переживають вірні підписники та фани родини. Адже зовсім недавно чоловік отримав нове звання і тепер весь час проводить на Запорізькому напрямку. Кожна зустріч, кожна проведена разом хвилина – це неймовірне щастя.

І ось днями в інстаграмі телеведучою з’явилось нове фото з коханим – дуже зворушливе та ніжне.

Марічка Падалко світиться від щастя: Єгор Соболєв повернувся зі служби
Марічка Падалко світиться від щастя: Єгор Соболєв повернувся зі служби

“Чоловіку дали 10 днів відпустки та ми хочемо провести її разом, відпочиваючи в Закарпатті. Востаннє ми відпочивали в далекому 2021 році. Якщо чесно – навіть не надіялась”

Змусити себе перемикнутися з хвилювань і насолодитись відпочинком важко, але велика родина вирішила максимально ізолювати себе від новин, соціальних мереж і навіть телефонних дзвінків. Марічка уклала угоду з близькими – присвяти ці 10 днів один одному. Діти-підлітки теж підтримали такий виклик.

Кохання спроможне перемогти будь-які проблеми

Потрібно зазначити, що Марічка Падалко та Єгор Соболєв щасливо живуть в офіційному шлюбі 13 років. Як відомо, одружились вони вже після народження двох спільних дітей. Потім родина наважилась ще на одну дитину.

Марічка Падалко світиться від щастя
Марічка Падалко світиться від щастя

Попри статус багатодітного батька, Єгор одразу пішов боронити країну. І вже з 24 лютого 2022 року сім’я вимушена проживати без батька і чекати його, молитись та радіти навіть хвилині спілкування по телефону.

Побажаємо зірковій родині побільше таких приємних зустрічей та більше можливостей проводити спокійний відпочинок великою родиною.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.