Без розмаху і шику: Камалія показала, як її чоловік-мільярдер Захур відсвяткував 68-й день народження (Відео)

1 серпня чоловіку української співачки Камалії Мохаммаду Захуру виповнилось 68 років. Артистка показала, як пакистанський мільярдер відсвяткував цей день.

У день народження свого чоловіка Камалія дуже зворушливо привітала його у своєму Інстаграм-блозі. Жінка відмітила, що Захур – це людина, яку вона найбільше цінувала останні 20 років. Крім того, він є відмінним батьком, вірним другом і учителем. А нещодавно співачка опублікувала коротке відео, в якому показала, як Мохаммад відсвяткував свій день народження.

Так, у відео можна розгледіти красивий ресторан і невеликий стіл, за яким зібралося небагато гостей. Найголовніші гості які сиділи поряд з іменинником – це сама Камалія та їхні з Захуром діти Арабелла і Мірабелла. У відео на святковий стіл подали торт і запаленою свічкою, яку задув іменинник разом зі своїми гостями. В цей час гості співали знамениту пісню “Happy Birthday to you”.

Дорогий наш тато, як же гарно ми відсвяткували твій день народження

, – підписала відео Камалія.

Користувачі Мережі почали вітати Захура зі святом.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Вітаємо пана Захура з Днем народження!  Міцного здоров’я, щастя та довгих років життя та велика подяка за вашу допомогу Україні!”;
  • “Дорогий Захур вітаємо тебе з днем народження. Довголіття і міцного здоров’я.”;
  • “Дорогий Захур!Вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо здоров’я,успіхів у всіх ділах,щастя з нашею красунечкою Камалією!”;
  • “Вітаю вашого татуся! Многая літа і щоб вся сім’я була здоровенька і щаслива”.

Нагадаємо, навесні цього року Камалія зробила шокуюче оголошення і заявила про розлучення з чоловіком Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу. При цьому жінка запевнила, що вони з Захуром залишаються у хороших стосунках, адже мають спільних дітей. Наразі Мохаммад проживає у Лондоні, а Камалія повернулася в Україну. Так екс-подружжя регулярно разом їздять на різні світські заходи і часто проводять сімейні вихідні з дітьми. Дивлячись на цю пару, важко повірити, що вони дійсно розлучилися.

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.