“Метелики у животі”: творець Вєрки Сердючки Андрій Данилко неочікувано заговорив про кохання у своєму житті

Відомий український музикант Андрій Данилко розповів про почуття та кохання, які виникали в його житті. Знаменитість зізнався, чи відчував метеликів у животі

Андрій Данилко, відомий український музикант, давно здобув широку популярність не лише в рідній країні, але й далеко за її межами. Знаменитість прославився після створення образу Вєрки Сердючки. Яскравий та ексцентричний персонаж разом зі своєю сценічною мамою підкорили серця мільйонів людей у всьому світі. Нині артист продовжує займатись творчістю, а також активно виступає з благодійними концертами.

Втім, попри такий приголомшливий успіх на сцені, в особистому житті знаменитості не склалось. Раніше Андрій Данилко вже розповідав, що зовсім не переймається через те, що йому не вдалось знайти свою другу половинку. За зізнанням артиста, він змирився з тим, що зустріне старість на самоті, хоча раніше йому це усвідомлення робило неприємно.

Відомий український артист Андрій Данилко розповів про особисте життя та кохання
Відомий український артист Андрій Данилко розповів про особисте життя та кохання

Хоча й зараз артист залишається самотнім, він розуміє, що таке кохання. У новому інтерв’ю для каналу “І грянув Грем” Андрій Данилко розповів про своє минуле та почуття, які йому доводилось переживати. За словами музиканта, закохана людина миттєво змінюється, тому одразу можна сказати, що в її житті з’явились почуття.

“Я вже, напевно, не пам’ятаю. Ну, я жартую, звичайно, пам’ятаю. Метелики в животі? Але ми стаємо краще на якийсь момент, поки не розлучимося”, – поділився роздумами у новому інтерв’ю Андрій Данилко.

Андрій Данилко зізнався, що раніше відчував у своєму житті кохання
Андрій Данилко зізнався, що раніше відчував у своєму житті кохання

Крім того, пригадав Андрій Данилко, творчі люди використовують свої почуття для того, щоб створювати щось нове, адже кохання надихає. За словами артиста, він мав такий період у своєму житті та впевнений, що почуття допомагають людям стати кращими – принаймні до того моменту, поки кохання не вщухне або люди не розлучаться.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.