Наталя Валевська повертається на сцену після паузи і одразу в благодійний тур: прославляє рідну неньку Україну

Після тривалої паузи відома співачка Наталія Валевська знову повертається в український шоубіз. Нещодавно вона оголосила, щоб планує поїхати в благодійний тур. Присвячує таке рішення 20 –річчю своєї діяльності на сцені.

Наталія Валевська не може сидіти без співу, прихильників та нових пісень. Вона нещодавно оголосила про феєричне повернення на сцену.

Крім того, артистка не витрачала даремно час, а створила аж шість нових відео робіт. Зйомки кліпів проходили в Україні – в Києві, в музеї Пирогова. Також є відео робота відзнята в лавандових полях. Головною ідеєю свого благодійного турне Наталія вважає привернення уваги до краси нашої країни. Вона прагне показати, що артисти продовжують працювати, навіть попри важкі для всіх часи.

Серед популярних пісень Валевська робить акцент на таких композиціях – “Мир над Україною”, “Я люблю Україну”, “Я бажаю щастя”, “Пісня про рушник”, “Палала” і “Рідна моя сім’я”. Останні півтора роки вона налагоджувала роботу у своєму благодійному фонді. Тепер, коли зібрана команда працює задля держави, Наталія має час на творчість та саморозвиток.

Наталія Валевська та благодійний фонд
Наталія Валевська та благодійний фонд

Сама ж Валевська обіцяє розкрити інші деталі свого концерту, поділитись планами на майбутнє. В інтернеті з’явилось перше фото зі зйомок нового кліпу красуні. Вона, як завжди, обирає красиві українські образи, що підкреслюють красу, витончену фігуру.

Шанувальники Наталії Валевської довгий час очікували повернення улюбленої артистки. Саме тому співачка запланувала таке феєричне шоу. І цим самим вона вбиває двох зайців – повертається на сцену та привертає увагу до України, впертість та силу якої повинен бачити кожен.

Будемо спостерігати за новинами від Наталії Валевської та очікувати на розклад благодійного тура, щоб обов’язково відвідати концерт, насолодитись новими цікавими піснями.

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.