Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська повертаються: коли новий сезон “МастерШеф”

Улюблене шоу "МастерШеф" повертається! Вже зовсім скоро планується вихід нового сезону кулінарного шоу, де кухарі проходять пекло, або довести свої навички та талант

Кулінарне шоу “МастерШеф” продовжує тримати найвищі рейтинги серед переглядів на телеканалі СТБ. Не зважаючи ні на які події – зйомки не зупинялись взагалі. І так уже відзняли другий сезон проєкту після 24 лютого 2022 року. До цього був сезон Професіоналів-4, де першість отримав Артем Кабулахін. Тепер знову повертаються до аматорів. Це вже 12 сезон за участю новачків у сфері кулінарії. Саме його очікували найбільше, адже цікавіше спостерігати за людьми, які роблять перші кроки і виправляють свої помилки.

Уже відома дата виходу першої серії шоу. Про це повідомляли і на самому телеканалі, і в соціальних мережах. Отож, прем’єра очікується на 26 серпня у суботу о 19:00.

Автори проєкту роблять акцент на тому, що новий сезон буде дещо іншим. Адже серед учасників будуть люди, які на собі відчули, що означає вижити за будь-яку ціну. Так, є кухарі, що жили в окупації тривалий час. Будуть і працівники залізниці, які допомагали при евакуації.

Та і конкурси також будуть перекрикуватись з сучасними реаліями. Так, на одному із конкурсів, кухарі будуть готувати весільний обід для пари з лав “Азова”, які змогли вистояти та пережити полон.

Трійка ведучих МастерШеф
Трійка ведучих МастерШеф

Незмінним в шоу залишається лише одне – трійка суддів. Як і раніше це будуть Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська. Саме такі ведучі користуються найбільшою популярністю серед глядачів. А охочий взяти участь було 1500 людей, з яких лише один здобув перемогу. Зйомки тривали близько двох місяців. На це раз конкурси досить незвичні, з цікавими ідеями. Вам обов’язково сподобається.

Неодноразово продюсери шоу наголошують на тому, що під час проведення зйомок виконувались всі вимоги по техніці безпеки.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.