Пельмені, огірок і банан: дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина показала сніданок півторарічної доньки

Дружина переможця вокального шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна показала, чим годує півторарічну донечку Елізабет. Дівчинка вже практично їсть з загального столу.

Роман Сасанчин – двічі переможець популярного на телебаченні проєкту “Голос країни”. Хлопець зворушив всю країну своїм сильним голосом і здобув тисячів прихильників, які й досі слідкують за його життям у соціальних мережах.

Роман досить рано почав жити доросле життя. У віці 18 років хлопець одружився, а у 19 став татом. Зараз доньці співака 1,5 роки. Дівчинка росте дуже жвавою і енергійною. Дружина Романа Сасанчина Іванна активно веде Інстаграм-блог, де показує свої материнські будні і як вона виховує малечу.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік

Так, нещодавно Іванна показала, чим вона годує доньку. На сніданок півторарічній дитині дівчина приготувала магазинні пельмені, шматочок огірка і шматок банана.

Дружина Сасанчина показала, як годує півторарічну доньку магазинними пельменями

Елізабет з’їла сніданок з задоволенням, а ось користувачі мережі залишились занепокоєні харчуванням дитини. Адже куплені пельмені – не найкраща їжа для такої маленької дитини.

До слова, зараз молода сім’я проживає у Києві у тій самій квартирі, яку колись Роман виграв на “Голосі”. Та у тій квартирі досі немає ремонту, зроблена лише одна кімната. У своїх Інстаграм-сторіс Іванна Сасанчина показала, що ванна кімната, кухня та вітальня досі з голими стінами та без міжкімнатних дверей.

Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на Голосі квартиру

Ще рік назад подружжя планували продати цю квартиру і купити іншу, в якій вже буде зроблений ремонт. Та все ж Сасанчини змінили свою думку і вирішили по мірі своїх можливостей облаштовувати своє житло.

Варто відзначити, що після перемоги на “Голосі” кар’єра Романа Сасанчина не почала стрімко розвиватися. Хлопець на якийсь час відійшов від музики і працював звичайним касиром у супермаркеті. Та нещодавно Роман випустив власну пісню і почав з’являтися на телебачені. Молодий співак йде до своєї мети і не втрачає бажання стати частиною українського шоу-бізнесу.