23-річна Катерина Полтавська виправдала Остапчука і себе за виїзд з України за кордон: “Треба закупити дещо”

Молода дружина телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська пояснила підписникам, чому вони виїхали з України за кордон. У пари є на це поважна причина.

Володимир Остапчук після початку повномасштабної війни встиг розлучитися з другою дружиною Христиною Горняк, одружитися втретє на молодшій на 16 років за нього блогерці Катерині Полтавській та опинитись в центрі скандалу через корпоратив на острові Міконос в Греції для дружини російського олігарха. Також на святі виступали Quest Pistols та Вєрка Сердючка з бендом. Телеведучий виправдався, заявивши, що не знав про присутність росіян на святі і організатори про це промовчали, а його новоспечена дружина відмітила, що зароблені з корпоративів кошти її зірковий чоловік донатить для ЗСУ, адже щоб мати можливість підтримувати захисників треба працювати, а в Україні наразі замовлень практично немає, що не дивно.

Тепер свої виїзди за кордон пара Остапчука і Полтавської одразу висвітлюють і пояснюють, щоб уникнути хвилі хейту до себе. В своєму Інстаграм-блозі Катерина повідомила, що вони з чоловіком зараз за кордоном і на це є поважна причина:

Привіт. Друзі, виїхали в Європу, бо у Вови нещодавно був збір і треба закупити дещо, а чекати доставку було б дуже довго. Через декілька днів повернемося, звіти будуть

Катерина Полтавська виправдала Остапчука і себе за виїзд з України за кордон
Катерина Полтавська виправдала Остапчука і себе за виїзд з України за кордон

Зіркове подружжя зупинилося в іспанському місті Валенсія.

Також телеведучий знайшов спосіб бути корисним своїй країні, знаходячись за кордоном:

Зараз у Валенсії, тому що 4-го мав бути благодійний захід з послами, але його перенесли на 11-те, тому поки пропоную зробити благодійний стендам у Барселоні, поки я в Іспанії (просто не впевнений, що у Валенсії зберемо). У Торонто в травні на двох таких стендапах зібрав 10 тисяч доларів і придбав пікап з дроном для ЗСУ, тому шукаю локацію в Барселоні. Якщо маєте/знаєте, то напишіть

Катерина Полтавська виправдала Остапчука і себе за виїзд з України за кордон
Катерина Полтавська виправдала Остапчука і себе за виїзд з України за кордон

Популярне

Схожі статті

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.