23-річна Катерина Полтавська виправдала Остапчука і себе за виїзд з України за кордон: “Треба закупити дещо”

Молода дружина телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська пояснила підписникам, чому вони виїхали з України за кордон. У пари є на це поважна причина.

Володимир Остапчук після початку повномасштабної війни встиг розлучитися з другою дружиною Христиною Горняк, одружитися втретє на молодшій на 16 років за нього блогерці Катерині Полтавській та опинитись в центрі скандалу через корпоратив на острові Міконос в Греції для дружини російського олігарха. Також на святі виступали Quest Pistols та Вєрка Сердючка з бендом. Телеведучий виправдався, заявивши, що не знав про присутність росіян на святі і організатори про це промовчали, а його новоспечена дружина відмітила, що зароблені з корпоративів кошти її зірковий чоловік донатить для ЗСУ, адже щоб мати можливість підтримувати захисників треба працювати, а в Україні наразі замовлень практично немає, що не дивно.

Тепер свої виїзди за кордон пара Остапчука і Полтавської одразу висвітлюють і пояснюють, щоб уникнути хвилі хейту до себе. В своєму Інстаграм-блозі Катерина повідомила, що вони з чоловіком зараз за кордоном і на це є поважна причина:

Привіт. Друзі, виїхали в Європу, бо у Вови нещодавно був збір і треба закупити дещо, а чекати доставку було б дуже довго. Через декілька днів повернемося, звіти будуть

Катерина Полтавська виправдала Остапчука і себе за виїзд з України за кордон

Зіркове подружжя зупинилося в іспанському місті Валенсія.

Також телеведучий знайшов спосіб бути корисним своїй країні, знаходячись за кордоном:

Зараз у Валенсії, тому що 4-го мав бути благодійний захід з послами, але його перенесли на 11-те, тому поки пропоную зробити благодійний стендам у Барселоні, поки я в Іспанії (просто не впевнений, що у Валенсії зберемо). У Торонто в травні на двох таких стендапах зібрав 10 тисяч доларів і придбав пікап з дроном для ЗСУ, тому шукаю локацію в Барселоні. Якщо маєте/знаєте, то напишіть

Катерина Полтавська виправдала Остапчука і себе за виїзд з України за кордон