Пивоваров ніяк не заспокоїться: прямо в ефірі “Голосу країни” встав догори дриґом у суддівському кріслі (ФОТО)

Відомий український музикант Артем Пивоваров вкотре здивував епатажною поведінкою. Прямо в ефірі шоу "Голос країни" знаменитість встав на голову у червоному кріслі

Новий сезон популярного вокального шоу “Голос країни” цьогоріч знімають у Варшаві. У розпал знімань європейського сезону телепроєкту найепатажніший суддя Артем Пивоваров вразив глядачів та учасників своїми акробатичними вміннями. Знаменитий український артист не втрачав нагоди та вирішив продемонструвати відмінний рівень своєї фізичної підготовки.

Прямо під час знімання шоу “Голос країни” знаменитість встав догори дриґом у своєму суддівському кріслі. Артему Пивоварову вдалось провернути все так, аби нічого не зачепити й не зламати. Шанувальники артиста активно підтримували свого кумира, аплодували та вигукували підбадьорливі слова. Крім того, фанати співака навіть вишикувались у чергу, аби зробити із зіркою спільне фото.

Артем Пивоваров вразив акробатичними вміннями в ефірі Голосу країни-13
Артем Пивоваров вразив акробатичними вміннями в ефірі Голосу країни-13

Відео, на якому видно несподіваний викид, Артем Пивоваров опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. У коментарях до нової публікації знаменитості його шанувальники зазначили, що нічого дивного у такій поведінці немає – це цілком нормальний вчинок співака. Ба більше, фанати здивувались, що є люди, які очікували від екстремального й епатажного артиста спокійного суддівства.

Артем Пивоваров часто демонструє свою фізичну підготовку й акробатичні вміння
Артем Пивоваров часто демонструє свою фізичну підготовку й акробатичні вміння

Слід зазначити, що стояння на голові – не найекстремальніший трюк відомого українського артиста. Так, наприклад, на своїх концертах Артем Пивоваров часто вражає шанувальників несподіваними трюками та витівками. Артист може й крокувати по самому краю балконів у концертних залах, і залазити верхні залізні конструкції сцени, а потім стрибати з них униз.

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?