Вийшли заміж за мільярдерів і ні в чому собі не відмовляють: хто багатше – Камалія, Полякова чи Онуфрійчук

Всі мріють про щасливе та багате життя, але не кожному це вдається. Деякі українські зірки все ж знайшли чоловіків – мільйонерів та тепер насолоджуються своїм щастям

Відомі та знамениті українські дівчата продовжують хизуватись розкішним життям, яке їм дарують кохані чоловіки. Розповімо про них детально

Оля і Вадим Полякови

Оля і Вадим Полякови

Українська співачка не заперечує факт одруження з уже багатим на той час чоловіком Вадимом. В їх стосунках Ольга завжди відчувала себе королевою, забаганки котрої виконувались в одну хвилину. Квартира, автомобіль, сольна кар’єра – все для коханої дружини. Наразі Полякова відпрацьовує вкладені кошти та сміливо зізнається у своїх заробітках.

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Молода українська телеведуча Іванна Онуфрійчук продовжує жити як в казці. Чоловік, до речі мільйонер з Казахстану, безупинну дарує розкішні прикраси, квіти, путівки на відпочинок. Минулого року до весілля пари були прикуті погляди прихильників. Молода змінила на святкуванні декілька суконь, а саме церемонія проходила в дуже мальовничому місці. Відомо що основна сукня складалась з 35 метрів мережива, чотирьох кілограмів кришталю, двох кілограмів бісеру, кілограма перлів та трьох тисяч кристалів цирконію. Перша церемонія, хай навіть не офіційна, пройшла на Мальдівах.

Камалія та Мохаммад Захур

Камалія з чоловіком Мохамадом Захуром

Ця пара разом з 2003 року. Пакистанський мільйонер одразу закохався в біляву красуню. З часом в сім’ї народились дві дочки – Арабелла та Мірабелла.. Наразі родина проживає в великому маєтку з розкішним дизайном та дорогими меблями. Сім’я активно займається благодійністю та активно допомагає українському народу та війську.

Ксенія Бугрімова та її принц

Ксенія Бугрімова та її чоловік

Продюсер реаліті-шоу “Холостяк” вийшла заміж за принца зі Шрі-Ланки. Освідчення красеня було досить спонтанним, уже на другий день він зізнався Ксенії в коханні. Нараз пара щаслива разом та насолоджуються своїм сімейним життям.