“На ніч тільки з Вами”: Оля Полякова публічно звернулась до Арестовича та змусила свого чоловіка ревнувати

Відома українська співачка Оля Полякова звернулась до Олексія Арестовича. Зірка ніжно привітала блогера з днем його народження та розповіла про ритуал, пов'язаний із ним

Оля Полякова, відома українська співачка, крім основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться зі своїми шанувальниками різними новинами та фотографіями, а цього разу зірка висловилась про Олексія Арестовича, блогера та колишнього радника Офісу президента.

У своєму блозі артистка привітала відомого громадського й політичного діяча з його днем народження, а також підтримала його діяльність. Так, артистка зізналась, що майже півтора року повномасштабної війни вона засинає разом з Олексієм Арестовичем – дивиться випуски інформаційно-аналітичних шоу за його участю. Крім того, зірка зазначила, що блогеру та ексраднику ОП вдалось врятувати мільйони людей від неврозу.

Оля Полякова привітала Олексія Арестовича з днем його народження

Нагадаємо, що відомий український блогер, громадський і політичний діяч Олексій Арестович здобув широку популярність на початку повномасштабної війни. Знаменитість після 24 лютого активно виходив на зв’язок з українцями, аби поділитись новинами про події на фронті. Таким чином знаменитість заспокоював громадськість і запобігав поширенню паніки серед населення.

Втім, на початку цього року рейтинги відомого українського блогера та на той час ще чинного радника ОП різко впали. Тоді ж Арестович подав у відставку та покинув пост радника. Підставою стали його непідтверджені Генштабом вислови щодо причин трагедії у Дніпрі – тоді він заявив, що влучання у будинок сталось внаслідок збиття ракети системами української ППО.

Олексій Арестович здобув неабияку популярність на початку повномасштабної війни

Хай там як, але сьогодні Олексій Арестович продовжує свою діяльність.