Ходять чутки, що Софія Ротару перебуває в Києві: наскільки вони правдиві та де інші члени великої родини

Софію Ротару обожнюють кілька поколінь щирих шанувальників. Причому принаймні три народи – українці, молдовани, росіяни – вважають її за свою. Тож питання, в яких із цих країн нині перебуває знаменитість, хвилює багатьох.

Співачка за довгі роки кар’єри записувала композиції трьома мовами й залюбки гастролювала по Україні та росії. Та після 2014 року змушена була зробити вибір, як і більшість колег.

Довгий час Софія Михайлівна дихала цілющим кримським повітрям, маючи будинок, квартиру й дачу в Ялті. На набережній цього міста було зведено “Віллу Софія”, де зупинялися виключно багаті й знамениті.

Софія Ротару з сином Русланом

Після анексії Кримського півострова Ротару ще деякий час продовжувала мешкати там. Та згодом продала нерухомість і перебралася до Києва. Після повномасштабної агресії з боку росіян артистка покинула столицю.

У липні 2022 року стало відомо, що Софія Михайлівна перебуває у США. Цю новину оприлюднив продюсер співачки Леонід Дзюник, відзначивши, що знаменитість залишилася громадянкою України. Та вже у серпні співачка порадувала шанувальників світлиною з рідних Маршинців:

“Тут я народилася, тут ходила до школи, тут почала співати”.

Після того Ротару точно навідувалася до Києва. Торік 23 жовтня її бачили на Байковому кладовищі на могилі коханого чоловіка. У передмісті столиці в П’ятихатках у зірки є будинок.

Софія Ротару з невісткою Світланою

Подейкують, що квартири в Ялті Софія Михайлівна позбулася ще кілька років тому. Нині син Руслан намагається продати “Віллу Софія”, але йому пропонують утричі менше грошей, аніж зажадав чоловік. Він вважає, що готель коштує 30 тис.євро.

Софія Ротару з онуками

У березні 2022 року Руслана Євдокименка з сином Анатолієм затримали на україно-молдовському кордоні. Тоді втеча з країни, охопленої війною, не вдалася. Та згодом онук знаменитої бабусі похизувався світлинами з Парижа. Тож друга спроба, напевно, виявилася більш вдалою. Онука Софії Михайлівни Соня вже давно мешкає в США.