“А ось і третя дитина!”: сім’я екс-учасниці “Танцюють всі” Ілони Гвоздьової поповнилася в її день народження

Хореограф, дружина та мама двох чудових дітей Ілона Гвоздьова зовсім не очікувала поповнення у своїй родині. Однак воно сталося - і не в будь-який день, а просто на ювілей танцівниці! Річ у тім, що вона отримала в подарунок чотирилапого друга, який вже став улюбленою "третьою дитиною".

Талановита танцівниця та хореограф, колишня учасниця популярного шоу “Танцюють всі” Ілона Гвоздьова гучно відзначила свій 35-й день народження. Вона отримала безліч теплих слів у привітання, а соцмережі Ілони були заповнені світлинами різноманітних подарунків від близьких людей.

Однак один із них вразив шанувальників найбільше – як, очевидно, і саму Ілону. Річ у тім, що цим подарунком став лабрадор! Танцівниця поділилася своєю радістю у сторіз Інстаграму.

На одній світлині щаслива власниця тримає на руках цуценя чорного лабрадора, який став новим членом родини Ілони – на шиї в нього видніється кумедна віртуальна наклейка у вигляді червоного банта. Вона додала підпис:

“А ось і третя дитина”

що свідчить про те, що песику з новим домом точно пощастило.

Також в історіях Ілона опублікувала відео, де її діти – донька Валерія та син Домінік – граються із новим “братиком”, а на фотографії розміщено підпис

“Подруга зробила подарунок не тільки мені, а всій нашій сім’ї”

Скріншоти історій зі сторінки Інстаграму Ілони Гвоздьової

Оце так подарунок

До речі, “третя дитина” вже встигла отримати ім’я, про що свідчить іще одна світлина із підписом “Знайомтесь – це Тайсон!”

Скріншоти історій з Інстаграму

Крім того, і особа тієї самої подруги, що зробила цей сміливий подарунок, схоже, не є секретом. Судячи ще з однієї історії, такий милий подарунок зробила Ілоні Леся Готун, яка займається туристичним бізнесом. Безсумнівно, вона є дуже близькою подругою Ілони, адже чужа людина навряд чи наважиться на подібний відповідальний, але приголомшливо приємний крок.

А також на фотографії відмічено розплідник лабрадорів Garish Style Labrador, звідки, вочевидь, новий улюбленець і прибув до майбутнього дому.

Лабрадори, відомі своєю соціальністю та дружністю, є ідеальними супутниками для енергійного та активного життя Ілони. Ці собаки відзначаються великим розумом, товариськістю та надійністю, що робить їх ідеальними супутниками у будь-якому заході.