Віктор Павлік звернувся до сина, якого не стало рівно 3 роки тому: “На нашу зустріч з вірою чекаю”

Рівно 3 роки назад, 7 серпня 2020 року, з життя пішов син відомого українського артиста Віктора Павліка Павло. В цей день співак звернувся до свого сина, якого вже немає, розчуливши публіку.

7 серпня 2020 року з життя пішов син Віктора Павліка від третього шлюбу Павло. Хлопцеві було всього 21 рік. Павло хворів на саркому – рак хребта. З цією безжалісною хворобою юнак боровся 2 роки, перенісши операції та аж 18 курсів хіміо- і променевої терапії. Останні місяці свого життя хлопець провів у хоспісі.

Павел Павлик
Віктор Павлік звернувся до сина, якого не стало рівно 3 роки тому

Сьогодні, 7 серпня, рівно 3 роки, як не стало Павла Павліка. В цей день його батько Віктор Павлік зробив дуже щемливий допис у своєму Інстаграм-блозі. Артист опублікував уривок пісні, яку посвятив сину вже після його смерті.

Текст пісні пробирає до мурашок.

Твій номер телефону не стираю,

До тебе в рай, синочку, дозвонюсь …

На нашу зустріч з вірою чекаю…

За тебе Богу кожен день молюсь….

Сину, сину, я тебе кохаю …

Усім серцем обіймаю я,

Найдорожчий …-Золотий… Чекаю …

Янгол -охоронець мій….

Користувачі Мережі підтримала Павліка у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Дуже зворушливий вірш, до глибини душі… співчуваю вашій втраті..”;
  • “Дуже чуттєво, плачу…. Це біль на все життя…”;
  • “Вічна пам’ять і Царство Небесне”;
  • “Тримайтеся”;
  • “Нехай з Богом спочиває. Він у кращому світі”;
  • “Памʼятаю його, дуже добрий був”.

Нагадаємо, всього у Віктора Павліка четверо дітей, один з яких помер. Всі діти народжені у різних шлюбах артиста з різними жінками. Так, найстрашому Олександру – 39 років. Він як і батько займається музикою, має дружину і дітей. Від другого шлюбу у Павліка є донька Христина, їй 36 років і вона веде непублічний спосіб життя. А ось наймолодшому сину Віктора Михасику всього 2 роки. Хлопчик народився у четвертому шлюбі Павліка з Катьою Репяховою, яка молодша за артиста аж на 29 років. Молода дружина Павліка стверджує, що на одній дитині вони точно не зупиняться і в найближчі роки планують обзавестись ще й донечкою.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.