Рум’яні щічки та милі кучері: Максим Галкін показав, яких чарівних дітей народили вони з Аллою Пугачовою

Молоді батьки Максим Галкін та Алла Пугачова постійно радують своїх прихильників сімейними фотографіями. Гуморист на мить поринув в спогади та виставив миле фото своїх дітей, зроблене в Юрмалі ще у 2016 році.

Ліза та Гарік – зіркові близнюки, життя котрих з першого дня не сходили з обкладинок журналів та інтернет-ресурсів. Їх батьки не можуть натішитись щастям виховувати цих янголят. Незважаючи на постійній виступи в різних містах Ізраїлю та інших країн Європи, сім’я намагається проводити час разом. Так, нещодавно близнюки завітали до Галкіна в Париж, де він мав виступати з концертом.

Максим Галкін час від часу ділиться у своєму інстаграмі фото дітей, залишаючи милі коментарі.

Фото сина Максима Галкіна
Фото сина Максима Галкіна

Максим Галкін поділився милим фото своїх дітей

Нещодавно актор та гуморист виставив на своїй сторінці в інстаграм світлину зі своїми дітьми. Фото було зроблено в 2016 році в Юрмалі. Не можливо не помітити, як змінились діти за ці 7 років. Маленькі кучеряві янголятка з довірливими оченятами та неймовірно щирими усмішками. Наразі близнюки вже школярі, зі своїм особистим світоглядом, характером та примхами.

Родина береже сімейні традиції та подорожує лише разом. Так, в черговий раз, літні канікули подружжя Галкін та Пугачова провели в Юрмалі, тим самим і відпочили на березі моря, та відвідали благодійний концерт подруги сім’ї Лайми Вайкуле.

Згадаємо, що діти Максима Галкіна та Алли Пугачової забрали документи з російської гімназії на початку навчального року ще у 2022 році та перевились до елітної гімназії в Ізраїлі. До будинку зіркової родини від навчального закладу всього 20 хвилин їзди на авто. Освіта коштує 95 тисяч шекелів на рік за одну дитину. На наші кошти це приблизно 1 мільйон гривень.

Завдання батьків – виховувати, оберігати та дарувати радість своїм дітям. Як бачимо, Максим Галкін з Аллою Пугачовою справляються з цією складною задачею.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.