23-річна дружина Володимира Остапчука прокоментувала свою фінансову залежність від шоумена: “Помру на звалищі”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук в своєму третьому шлюбі повністю забезпечує 23-річну дружину Катю, яка зовсім не проти цього.

23-річна блогерка і продюсер шоу “Мекнув – питайте” Катерина Полтавська нещодавно стала дружиною телеведучого Володимира Остапчука. В своєму Інстаграм-блозі дівчина часто відповідає на питання підписників. На цей раз вона знову запропонувала фанатам поспілкуватись та вирішила відповісти на незручні питання про гроші – як вона ставиться до заробітку в парі, хто має заробляти більше та чи прийнятно для неї жити за рахунок чоловіка.

Ти не відповідаєш. Вова тебе повністю утримує? Ти не працюєш, для тебе це нормально?

У своїй відповіді Катерина задала риторичне питання, чому такий підхід повинен викликати сумніви та наголосила на тому, що обирає бути щасливою замість того, щоб доводити щось комусь:

А чому я маю на це відповідати й що за наїзди? Так, Вова мене повністю забезпечує, але я заробляю, бо вважаю, що жінка має мати свої кошти, щоб почуватися вільною

Дівчина порадила іншим не перейматись за те, як вона почувається фінансово – добре, але це не заважає тому, що її чоловік забезпечує родину. І вона не вважає цей момент нерівноправним:

Я обираю бути щасливою, а не доводити щось комусь. А якщо буде треба, то я й чоловіка забезпечу. Не дай Бог, звичайно

23-річна дружина Володимира Остапчука прокоментувала свою фінансову залежність від шоумена

Нова дружина Володимира Остапчука не надто делікатна з нетактовними підписниками. Її запитали:

Яким ви бачите своє життя без Володимира?

Вона відповіла:

Помру на звалищі. Що за тупі запитання?

23-річна дружина Володимира Остапчука прокоментувала свою фінансову залежність від шоумена

Також Катерина без подробиць розповіла про ставлення своїх батьків до її стосунків з Остапчуком:

А як вони можуть відноситися? Добре відносяться. Якщо ви про різницю у віці, то в них самих різниця 13 років. Мені 23, а не 16

23-річна дружина Володимира Остапчука прокоментувала свою фінансову залежність від шоумена

Нагадаємо, до Катерини Полтавської Володимир Остапчук був одружений з нотаріусом Христиною Горняк, а ще раніше – з Оленою Войченко, яка народила йому двох дітей.