Татусі, як дідусі: Святослав Вакарчук, Віктор Павлік та інші чоловіки, які стали батьками у поважному віці

Вік батьківству не перешкода, навіть, якщо молодому татусю вже за 50. Хто з зірок шоу-бізнесу наважився на пізнє батьківство – далі у матеріалі.

Якщо жінки самостійно можуть народжувати в середньому до 40 років, то чоловікам тут пощастило більше. Вони можуть ставати татусями практично до самої старості.

Віктор Павлік

Родина Павлік продовжує боротьбу за здоров'я сина
Чоловіки, які стали батьками у поважному віці: Віктор Павлік

Відомий український артист Віктор Павлік – батько трьох дітей. Найстаршому Олекандру – 39 років, а наймолодшому Михасику тільки недавно виповнилося 2 роки. Хлопчик народився, коли артисту було вже далеко за 50.

Варто відзначити, що наразі співак знаходиться у шлюбі з жінкою, яка молодша від нього аж на 29 років. Катя Репяхова запевняє, що вони з Віктором Павліком на 1 дитині не зупиняться і обов’язково народять для маленького Михасика сестричку.

Святослав Вакарчук

У Святослава Вакарчука під час війни народилася друга дитина
Чоловіки, які стали батьками у поважному віці: Святослав Вакарчук

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук 20 років був у шлюбі з Ляльою Фонарьовою. Та доля не нагородила їх спільними дітьми. У 2021 році співак вразив публіку заявою про розлучення з дружиною. Виявилось, у Вакарчука вже певний час була інша жінка, яка йому подарувала дітей. Так, у 2021 році на світ з’явився хлопчик Іван, а у 2022 – дівчинка Соломія. Коли у Святослава народився первісток, йому було вже 46 років.

До слова, новою дружиною Вакарчука являється продюсерка Євгенія Яцута. Жінці 40 років і вона має дорослу доньку від попереднього шлюбу. І хоча вже всі знають, що Вакарчук і Яцута разом, вони досі не з’являються разом на світських заходах і не публікують спільних фото у соціальних мережах.

Андрій Кончаловський

Що відомо про стан здоров'я доньки Висоцької та Кончаловського
Чоловіки, які стали батьками у поважному віці: Андрій Кончаловський

Відомий російський режисер Андрій Кончаловський має за спиною 5 шлюбів і 7 дітей. Коли народився молодший син Андрія Петро, йому було 66 років. Та чоловік зміг поставити на ноги всіх своїх дітей. Наразі всі спадкоємці режисера повнолітні.

Нагадаємо, донька Андрія Кончаловського від Юлії Висоцької Маша вже 9 років знаходиться у стані медикаментозної коми. У 2014 році дівчинка з братом і батьками потрапила у ДТП і отримала серйозні травми голови.

Популярне

Схожі статті

Беру кокосову стружку та секретний інгредієнт і готую цукерки “Рафаелло” вдома: дійсно райська насолода

Приготувати смачні та ніжні цукерки "Рафаелло" вдома дуже просто. Вам знадобляться всього 2 інгредієнта і 5 хвилин часу. Доклавши мінімум зусиль, вийде справжня смакота.

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?