Анатоліч – машину, а Павлік – золоте кільце: що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей

Народження дитини – одна з найбільш знакових подій, як в житті жінки, так і в житті чоловіка. За традицією після пологів чоловік дарує своїй дружині подарунок за народженого малюка.

Більшість зірок шоу-бізнесу дуже щедро подякували своїм дружинам за народження дитини.

Анатолій Анатоліч

Анатолій Анатоліч висловився про своїх колег з Кварталу 95
Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Анатолій Анатоліч

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч – тричі батько. У 2021 році у нього народилася третя дитина – син Ніл. Тоді чоловік зробив своїй дружині Юлії Бойко дуже щедрий подарунок. Чоловік подарував автівку і непросту, а дуже дороговартісну. Так, Анатоліч купив дружині Mercedes-Benz G білого кольору, якого в народі називають “геліком”. Вартість такої автівки – від 3,7 мільйонів гривень.

Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Анатолій Анатоліч

Анатолій Анатоліч зізнався, що дуже хотів сина і після народження двох доньок, довгоочікуваний син став справжнім сюрпризом для нього. Саме тому, чоловік не економив на подарунку дружині.

Віктор Павлік

Віктор Павлік одного разу випадково збрив собі брови
Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Віктор Павлік

Український співак Віктор Павлік чотири рази ставав батьком. У 2021 році у нього народився маленький синочок Михасик від його четвертої дружини Каті Репяхової. До дня народження сина Павлік зробив дуже зворушливий подарунок своїй дружині. Чоловік подарував золоту каблучку з зображенням дитячої ніжки. Кільце оздоблене фіанітами.

Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Віктор Павлік

Подарунок Павліка не дуже дороговартісний та при цьому не менш значущий і буде завжди нагадувати про той день, коли народився малюк.

Валерій Меладзе

Валерій Меладзе збирається покинути Альбіну Джанабаєву
Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Валерій Меладзе

Валерій Меладзе – батько шістьох дітей. Найменшій донечці Агаті всього 2 роки. Своїй дружині Альбіні Джанабаєвій Меладзе подякував, подарувавши дороговартісні сережки. Про це чоловік розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Варто відзначити, що народження шостої дитини Меладзе стала справжньою несподіванкою для публіки. Зіркова пара до останнього приховували вагітність Альбіни. Крім того, ніхто і не очікував, що співачка наважиться на вагітність у 42 роки.

Нагадаємо, у Джанабаєвої і Меладзе є троє спільних дітей: 19-річний Костянтин, 8-річний Лука і 2-річна Агата. Крім того, у Валерія є ще троє дорослих дітей від першого шлюбу.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.