Анатоліч – машину, а Павлік – золоте кільце: що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей

Народження дитини – одна з найбільш знакових подій, як в житті жінки, так і в житті чоловіка. За традицією після пологів чоловік дарує своїй дружині подарунок за народженого малюка.

Більшість зірок шоу-бізнесу дуже щедро подякували своїм дружинам за народження дитини.

Анатолій Анатоліч

Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Анатолій Анатоліч

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч – тричі батько. У 2021 році у нього народилася третя дитина – син Ніл. Тоді чоловік зробив своїй дружині Юлії Бойко дуже щедрий подарунок. Чоловік подарував автівку і непросту, а дуже дороговартісну. Так, Анатоліч купив дружині Mercedes-Benz G білого кольору, якого в народі називають “геліком”. Вартість такої автівки – від 3,7 мільйонів гривень.

Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Анатолій Анатоліч

Анатолій Анатоліч зізнався, що дуже хотів сина і після народження двох доньок, довгоочікуваний син став справжнім сюрпризом для нього. Саме тому, чоловік не економив на подарунку дружині.

Віктор Павлік

Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Віктор Павлік

Український співак Віктор Павлік чотири рази ставав батьком. У 2021 році у нього народився маленький синочок Михасик від його четвертої дружини Каті Репяхової. До дня народження сина Павлік зробив дуже зворушливий подарунок своїй дружині. Чоловік подарував золоту каблучку з зображенням дитячої ніжки. Кільце оздоблене фіанітами.

Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Віктор Павлік

Подарунок Павліка не дуже дороговартісний та при цьому не менш значущий і буде завжди нагадувати про той день, коли народився малюк.

Валерій Меладзе

Що дарували зіркові чоловіки своїм жінкам за народження дітей: Валерій Меладзе

Валерій Меладзе – батько шістьох дітей. Найменшій донечці Агаті всього 2 роки. Своїй дружині Альбіні Джанабаєвій Меладзе подякував, подарувавши дороговартісні сережки. Про це чоловік розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Варто відзначити, що народження шостої дитини Меладзе стала справжньою несподіванкою для публіки. Зіркова пара до останнього приховували вагітність Альбіни. Крім того, ніхто і не очікував, що співачка наважиться на вагітність у 42 роки.

Нагадаємо, у Джанабаєвої і Меладзе є троє спільних дітей: 19-річний Костянтин, 8-річний Лука і 2-річна Агата. Крім того, у Валерія є ще троє дорослих дітей від першого шлюбу.