Продюсер Ясинський професійно пояснив, чому Потап більше не буде популярним в Україні: “Світ змінився”

Відомий український продюсер Михайло Ясинський з професійної точки зору пояснив, чому артистові Олексію Потапенку навряд вдасться повернути собі минулу славу та популярність

Михайло Ясинський, відомий український продюсер, який мав справу з великою кількістю успішних зірок, у новому випуску подкасту зі Славою Дьоміним висловився про Олексія Потапенка. За словами зіркового наставника, артистові навряд чи вдасться повернути свою славу, адже у часи повномасштабної війни він “загубився” та надовго зник з інформаційного простору.

У подкасті Ясинський зі своїм співрозмовником обговорили український шоубізнес у часи великої війни. Зокрема, зірковий дует поговорив про те, як артистам вдалось адаптуватись до нових умов. Тоді продюсер зазначив, що йому шкода, що Потапу звикнути до нового плину життя та підлаштуватись під його вимоги не вдалось. На думку Ясинського, музикант не зміг адаптуватись і просто загубився.

Михайло Ясинський висловився про Олексія Потапенка, який під час великої війни зник
Михайло Ясинський висловився про Олексія Потапенка, який під час великої війни зник

Втім, продовжив знаменитість, відповідати на запитання громадськості повинен виключно Потап. За словами Ясинського, у часи повномасштабної війни багато артистів знаходяться у пошуках себе. Ймовірно, Олексій Потапенко також належить до числа цих людей. Разом з тим, продовжив музичний експерт, такі рефлексії можуть обійтись артистам дуже дорого.

Продюсер запевнив, що зірки першого ешелону можуть опинитись у других і навіть третіх рядах так само легко, як і ті артисти, які ще вчора були маловідомими, сьогодні стали неймовірно популярними. Втім, продовжив Ясинський, повернутись у перші ряди не так просто, як може здаватись.

“Яким буде завтрашній день, ось що мене цікавить. Не може бути тієї вершини, яка була до цього. Світ змінився”, – зазначив у новому випуску подкасту з Дьоміним Михайло Ясинський.

Михайло Ясинський висловився про Олексія Потапенка, який під час великої війни зник
Михайло Ясинський висловився про Олексія Потапенка, який під час великої війни зник

Ба більше, Михайло Ясинський схарактеризував сучасний шоубізнес одним висловом – “у світі великий метаболізм артистів”. На думку продюсера, у майбутньому в Україні буде набагато більше нових пісень та нових виконавців.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.