Марічка Падалко розповіла, на що їх з Єгором Соболєвим вмовляють діти: “Тримаємося з чоловіком стійко”

Відома українська телеведуча Марічка Падалко - щаслива дружина і мама трьох дітей. Зірка "плюсів" розповіла, як важко їй та чоловіку Єгору Соболєву триматися перед вмовляннями дітей.

Марічка Падалко дуже рідко бачить свого чоловіка Єгора Соболєва з 24 лютого 2022 року, тому що він одразу пішов служити та захищати країну від ворога. Нещодавно коханий телеведучої отримав військове звання офіцера, чим вона дуже пишається, а після цього ненадовго повернувся додому у відпустку. Зіркова родина вирішила провести цей час усією сім’єю разом на Закарпатті.

Журналістка зізналась, що востаннє всі разом вони подорожували ще в 2021 році і вона не думала, що на цей раз кудись поїдуть, навіть якщо чоловіка відпустять. Але вони з Єгором вирішили, що не хочуть пропускати дитинство своїх дітей, які швидко дорослішають і тому відправились у сімейну подорож.

Ведуча ТСН Марічка Падалко розповіла про життя своєї великої родини через рік війни
Марічка Падалко розповіла, на що їх з Єгором Соболєвим вмовляють діти

В своєму Інстаграм-блозі Марічка Падалко поділилася враженнями від відпустки в горах в цей неспокійний час:

Гори ніби охороняють і захищають. І спочатку коли опиняєшся в такій частині Закарпаття, почуваєшся ніби в іншому світі. Особливо, якщо вимкнути додаток “Тривога”. На перший погляд, усамітнені гірські райони відповідають насадженим стереотипам наших соцмереж про те, що “там забули про війну”. Але це тільки на перший погляд…

Телеведуча розповіла, як під час обіду в малесенькому селі вони розговорилися з місцевим дідусем і почули, що чоловіків там майже не залишилося – всі боронять Україну, деяких вже немає.

Ми самі живемо в господині, в якої воює двоє братів на дуже складних ділянках фронту. Тому таке воно Закарпаття, де “немає війни”… В Україні вона всюди

, – написала Марічка.

Також телеведуча відійшла від сумної теми та розповіла, на що їх з чоловіком намагаються вмовити діти:

Тут в господарів кішка народила шестеро кошенят. Діти вмовляють взяти для нашої киці подружку. Тримаємося з чоловіком стійко

У зіркової родини вже є одна кішка Ґіша, яка з’явилась у них саме завдяки вмовлянням дітей.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.