“На радянському параді”: Полякова підлила масла у вогонь скандалу з Джамалою, яку рознесли за виконання гімну

Не так давно відома українська співачка Джамала втрапила у скандал. Артистку розкритикували за нестандартне виконання державного гімну, а її колега Оля Полякова підлила масла у вогонь

Нещодавно у Великобританії відбувся благодійний футбольний матч на підтримку України. У Лондоні, крім спортсменів, виступили й українські артисти. Зокрема, Джамала відкрила гру, заспівавши державний гімн України. Зірка обрала сучасний стиль виконання, за що чимало користувачів мережі розкритикувало знаменитість.

Так, частина громадськості висловила свою думку, що державний гімн потрібно виконувати у класичному стилі – таким, яким його створили багато років тому. Втім, відома українська співачка Оля Полякова з такою думкою не погодилась. Знаменитість зазначила, що кожен артист має право вкладати душу та особистий стиль у гімн.

Оля Полякова захистила свою колегу Джамалу, яку розкритикували за виконання гімну
Оля Полякова захистила свою колегу Джамалу, яку розкритикували за виконання гімну

Знаменитість поділилась із підписниками своєю думкою, що Джамала виступила на благодійному матчі у Лондоні потужно. На думку Олі Полякової, зірка обрала самобутній стиль виконання гімну, чим виразила свій внутрішній світ і своє бачення творчості. Суперблондинка зазначила, що їй сподобалось, як Джамала виконала державний гімн.

“Взагалі, виконання гімну не повинно мати такий вигляд, як на радянському параді. Це тріумф духу, а наш український дух – це дух творчості”, – пояснила свою думку на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Оля Полякова.

Окремо артистка виділила той факт, що Джамалі вдалось передати дух рідної країни та народу, який завжди прагнув до самопізнання та самовираження. Оля Полякова назвала виступ колеги фантастичним, оскільки, на думку співачки, їй вдалось продемонструвати своїм виконанням гімну його справжній символізм.

Варто зазначити, що й Оля Полякова мала нагоду продемонструвати вокальні здібності, виконуючи український гімн перед одним із матчів у Лондоні. Зірка відкрила змагання між “Тоттенхемом” та “Шахтарем”, виконавши державну пісню у сучасному аранжуванні Саратського. Артистка виклалась на всі сто відсотків, судячи з коментарів під відео з її виступом.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.