Талановиті не у всьому: Тіна Кароль, Ольга Фреймут та інші зіркові жінки, які зовсім не вміють готувати

Ще не так давно кожна дівчина повинна вміти готувати, щоб її покликали заміж. Та часи змінюють і зараз жінки можуть дозволити собі зовсім не готувати.

У сучасному світі приготування їжі вже перестало бути обов’язком для жінки. Зараз жінки все більше концентруються на кар’єрі та саморозвитку, а їжу можна замовити і з ресторану.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, які не вміють приготувати навіть елементарні страви.

Тіна Кароль

Зіркові жінки, які зовсім не вміють готувати: Тіна Кароль

Тіна Кароль – затята кар’єристка. Співачка весь свій час присвячує роботі, а от роботу по дому за неї виконують помічники. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що не готує навіть найпростіші страви. Якщо вона залишається вдома сама і там немає готової їжі, Тіна може просто їсти овочі, чи фрукти.

Варто відзначити, що через це у Тіни колись були сварки зі свекрухою. Ще багато років назад, коли Тіна була у шлюбі з Євгеном Огіром, співачка розповідала, що свекруха регулярно приходила до них додому з вже готовою їжею у судочках. Це дуже не подобалось Кароль і вона робила свекрусі зауваження.

Ольга Фреймут

Зіркові жінки, які зовсім не вміють готувати: Ольга Фреймут

Українська телеведуча Ольга Фреймут, яка багато років оцінювала якість обслуговування ресторанів, сама зовсім не вміє готувати. Незважаючи на те, що у ведучої троє дітей, жінка вдома не готує. Про це Фреймут одного разу зізналася у шоу “Хто зверху”. Ольга розповіла, що на кухні вона проводить всього 5 хвилин на день, коли готує собі ранкову каву.

Катя Репяхова

Зіркові жінки, які зовсім не вміють готувати: Катя Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова не балує його домашніми стравами. Дівчина зізнається, що може щось приготувати, якщо треба, але просто не любить це робити. Найчастіше зіркове подружжя обідають у кафе та ресторанах. Також часто готує або сам Віктор Павлік, або мама Каті, яка живе по-сусідству. Цікаво, що Павлік, на відміну від своєї четвертої дружини, готувати любить, але має на це не багато часу.

Та все ж час від часу Катя готує для свого 2-річного сина Михасика. Це дуже прості страви, такі як відварені овочі, чи м’ясо.