Катерина Осадча планувала змінити своє ім’я: що було причиною та як могли звати відому телеведучу сьогодні

Зіркова ведуча та багатодітна мама, Катерина Осадча, здивувала прихильників зізнанням на свої сторінці в інстаграмі. Вона ще декілька років тому задумувалась над зміною свого імені.

Катерина Осадча зізналась, що в дитинстві ненавиділа своє ім’я. Вона мріяла, щоб її називали Оксаною. Пройшов час, а телеведучу іноді помилково називають Оксаною.

Як стверджує зірка, приблизно 40 відсотків незнайомих людей, які зустрічають її в магазинах, парках чи в ресторанах, звертаючись до неї, називають Оксаною. Вочевидь, причиною такої метаморфози є прізвище Осадча, що має зі звучність з Оксаною.

Катерина Осадча зізналась, що ніколи не любила своє ім'я
Катерина Осадча зізналась, що ніколи не любила своє ім’я

“Люди поєднують “Катя” та “Осадча” в “Оксана”. Тому бійтеся своїх бажань, вони можуть здійснитися”

Таку неймовірну історію втілення своїх підліткових мрій зіркова телеведуча пригадала в Варшаві, де наразі відбувають зйомки шоу “Голос країни”. Там її  в черговий раз назвали Оксаною.

Катерина Осадча зізналась, що ніколи не любила своє ім'я
Катерина Осадча зізналась, що ніколи не любила своє ім’я

“І ми виходили з павільйону, і хлопець мене покликав “Оксана”. І я вчергове згадала цю історію”

У Варшаві наразі проживає дуже велика кількість українців. Напевно саме переселенці впізнали Катерину, але вигукнути її справжнє ім’я не змогли. Але головне для Катерини – це любов та увага прихильників, а Оксана чи Катерина не так і важливо.

Відмітимо, що Катерина Осадча активно веде свої соціальні мережі та дивує своїх читачів новими фото та сторіс. Так, зовсім недавно жінка похизувалась своїм сином від першого шлюбу, якому зараз 20 років. Хлопець дуже схожий на свою зіркову маму.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Катерина має ще двох малих синів, які народила в шлюбі з телеведучим Юрієм Горбуновим. Попри статус багатодітних батьків, зіркова пара активно займається творчою діяльністю та благодійністю.

Популярне

Схожі статті

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.