35-річна Леся Нікітюк розповіла на всю Україну про свої комплекси з дитинства: “Соромилась носити спідниці”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вперше зізналась, що з самого дитинства мала комплекси. Знаменитість чесно та на всю країну заговорила про те, що раніше не давало їй спокійно жити

Леся Нікітюк є однією з найвідоміших в Україні телеведучих. Знаменитість давно починала свій кар’єрний шлях, а сьогодні заслужено здобула популярність. Зірку люблять не лише за харизму й талант, але і за її жіночність та безперечну ефектність. Леся Нікітюк – впевнена у собі жінка, втім було так не завжди. Нещодавно зірка зізналась, що насправді мала комплекси.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповіла про те, що з самого дитинства її переслідували комплекси. Свій високий зріст і худорляву статуру зірка вважала недоліком, який, на думку Нікітюк, потрібно було приховати. Ведуча зізналась, що раніше ніколи не носила спідниці, а про підбори і мріяти не могла.

Леся Нікітюк розповіла про свої комплекси, які поборола лише у дорослому віці
Леся Нікітюк розповіла про свої комплекси, які поборола лише у дорослому віці

Таким зізнанням Леся Нікітюк вирішила поділитись з нагоди участі у новому кампейні популярного українського бренду одягу. Телеведуча знялась у приголомшливій фотосесії у стильному образі з лаконічного топу та спідниці цікавого крою. Взула Леся Нікітюк туфлі-човники, а її волосся було вкладене красивими хвилями.

У новій фотосесії зірка виглядала дійсно ефектно, тому вирішила надихнути кожну дівчину, яка може бути незадоволеною своєю зовнішністю. Телеведуча продемонструвала на власному прикладі, що жінки прекрасні у будь-якому вигляді та з будь-якою зовнішністю, тому потрібно просто прийняти себе і бути впевненою у своїй привабливості.

Леся Нікітюк зізналась, що довго жила з комплексами через свою зовнішність
Леся Нікітюк зізналась, що довго жила з комплексами через свою зовнішність

Сьогодні знаменитій українській телеведучій вдалось позбутись комплексів через свій зріст і худорлявість. Леся Нікітюк часто з’являється на публіці у красивих сукнях і спідницях, постійно носить підбори. Тепер зірка не боїться і не соромиться показувати всі переваги своєї зовнішності.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.