Насправді не Боярський і не Доліна: справжні прізвища артистів знають тільки рідні, а тепер і ви

Знаменитості часто ховають від публіки не лише подробиці особистого життя, а й справжні імена. Більшість відомі під псевдонімами, які створюють додатковий образ.

Співачка Лариса Доліна довгі роки успішно водила шанувальників за носа. Вона стала російською артисткою, однак за походженням вона не росіянка. Майбутня зірка народилась в Азербайджані, виросла в Одесі, а в її жилах тече єврейська кров. Батько співачки носив прізвище Кудельман. Саме воно і було дано Ларисі при народженні.

Однак, коли співачка зібралась підкорювати естраду, то взяла собі за псевдонім дівоче прізвище своєї матері Доліна. В документах знаменитості при цьому вказане зовсім інше прізвище, яке не має до її батьків жодного відношення.

Насправді не Боярський і не Доліна: які справжні прізвища артистів
Насправді не Боярський і не Доліна: які справжні прізвища артистів

Після весілля з Анатолієм Міончинським Долина взяла його прізвище. А при розлученні повертатися до колишнього не стала, тому що не хотіла зв’язуватися з паперовою тяганиною. Але багато фанатів навіть не здогадуються про те, що співачка так і залишилася Міончинською.

Михайло Боярський так само приховував таємницю свого походження. Як виявилось, публіка знає артиста не під його справжнім прізвищем. Про це написала у своїх мемуарах двоюрідна сестра Михайла Сергійовича Катерина. За її словами, Боярських не завжди називали саме так.

Насправді не Боярський і не Доліна: які справжні прізвища артистів
Насправді не Боярський і не Доліна: які справжні прізвища артистів

Першим носієм цього прізвища є священик Олександр Іванович, дід артиста по батьківській лінії. Він був досить популярною персоною на парафії, а також найчастішим гостем на урочистих заходах. З народження Олександр Іванович носив прізвище Сегенюк. Але вступаючи до духовної академії, він вирішив його змінити. Майбутній священник став Боярським – він взяв прізвище своєї матері.

Сьогодні важко навіть уявити, щоб Михайло Сергійович носив прізвище Сегенюк, яке зовсім не підходить образу мушкетера і могло вплинути на акторську кар’єру Боярського.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.