Настя Каменських мовчки відповіла на питання про розлучення з Потапом: обручку з безіменного пальця зняла

Відома українська співачка Настя Каменських лаконічно та без зайвих слів відповіла на чутки про розлучення з чоловіком. Зірка зняла обручку, яку їй дарував коханий Потап

Настя Каменських, відома українська співачка, не лише займається своєю безпосередньою професійною діяльністю, але й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість часто ділиться останніми новинами зі свого життя та розповідає про найцікавіші події зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно артистка вирішила поділитись із прихильниками фотографією столичних краєвидів, але підписники помітили ще один цікавий момент.

На своїй сторінці в Інстаграмі Настя Каменських опублікувала знімок, зроблений на веранді у Києві. Артистка продемонструвала красивий вид на українську столицю та поцікавилась у своїх шанувальників, хто з них наразі живе або перебуває у Києві. Знаменитість на фотографії продемонструвала живий паркан з дикого винограду та вид на темне дощове небо.

Настя Каменських показала шанувальникам кадри без обручки
Настя Каменських показала шанувальникам кадри без обручки

Втім, окрім красивих краєвидів української столиці, шанувальники відомої артистки помітили ще одну важливу деталь. На правій руці знаменитості не було видно весільної обручки від її чоловіка Олексія Потапенка. Зірка продемонструвала на світлині свою тендітну руку з ніжним однотонним манікюром, але важливої каблучки на безіменному пальці не було.

Втім, причин для хвилювання немає. Знаменитість декілька років тому зізналась, що насправді дуже рідко носить прикраси на руках – обручка не є виключенням. За словами знаменитої української співачки, вона часто виступає, а на своїх концертах нерідко простягає руки до фанатів, аби з ними привітатись. “Опускаєш у натовп, вітаєшся. А потім дістаєш їх – а каблучок вже немає”, – розповіла Настя Каменських.

Настя Каменських зізналась, чому ніколи не носить на руках обручки та каблучок
Настя Каменських зізналась, чому ніколи не носить на руках обручки та каблучок

Що стосується чуток про розлучення відомої артистки та її чоловіка Олексія Потапенка, то артистка вже встигла їх спростувати. За словами співачки, у її стосунках з обранцем все чудово, втім через завантажений робочий графік вони дуже рідко бачаться.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.