Оля Полякова переспівала саму Софію Ротару і вразила сильним вокалом: “Дуже достойно і талановито”

Українська співачка Оля Полякова показала, що має сильні вокальні дані і вміє співати не лише простенькі пісні, які переважають у її репертуарі.

Оля Полякова – одна з найвідоміших артисток України. Та шлях до популярності і слави у співачки був дуже непростий. Оля з дитинства знала, що хоче сяяти на сцені. У шкільні роки вона закінчила музичну школу по класу фортепіано. Після 11 класу майбутня зірка вступила у Вінницьке музичне училище культури і мистецтв, яке закінчила з відзнакою. Та і на цьому Полякова не зупинилася і вступила у Київський національний університет культури по класу естрадного вокалу.

Оля Полякова вразила проникливим виконанням українського гімну
Оля Полякова переспівала саму Софію Ротару і вразила сильним вокалом

Маючи великий багаж знань і талант, співачці довгий час не вдавалося пробитися на українську сцену. У 25 років Полякова вийшла заміж за бізнесмена-мільйонера Вадима Буряковського, який почав вкладати у молоду і талановиту дружину багато коштів. Та лише через 5 років Полякова таки пробилася в український шоу-бізнес з піснею “Шльопки”.

Разом із продюсером Полякова обрала для себе образ блондинки-дурнушки. Практично весь репертуар Полякової складався з простих пісень з неглибоким сенсом. Саме тому співачку певний час звинувачували у тому, що вона не вміє співати.

Та у 2013 році Полякова розвіяла ці чутки, взявши участь в шоу “Як дві краплі води”. Суть цього проєкту була у тому, що молоді артисти перевтілювалися у відомих співаків і мали спарадіювати їх манеру виконання та зовнішній вигляд.

Так, Поляковій випав шанс спарадіювати легендарну Софію Ротару і заспівати її пісню “Не спросишь”. Полякова вразила своїм сильним вокалом не лише глядачів, а й суддів проєкту.

Користувачі Мережі також були в захваті від виступу Полякової і залишили багато позитивних коментарів:

  • “Талантіще! Найкраща співачка України”;
  • “Дуже достойно заспівала. У неї сильний голос”;
  • “Вона показала, що у неї не тільки “шльопки” в голові”;
  • “Дивлюся і захоплююся. Дуже гарно”;
  • “Нічого собі! Не очікував такого вокалу від Олі”.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.