Мішель Андраде у вільному плаванні. “Колишня” Потапа розповіла, де бере кошти на нові пісні та кліпи

Мішель Андраде вже понад рік як покинула МОЗGІ Entertainment та відправилась в вільне плавання. Співачка самостійно обирає свій репертуар та знімає кліпи за власні кошти

Українська співачка болівійського походження, Мішель Андраде, зіткнулась з необхідністю пошуку спонсорів для розвитку своєї кар’єри. Адже раніше такими питаннями займався Потап та Ірина Горова.

Мішель, в одному зі своїх інтерв’ю, поділилась своїми переживаннями стосовно розвитку творчості. Співачка стверджує, що навчилась відкладати кошти. Ба більше – їй це вдається досить легко.

Мішель Андраде будує сольну кар'єру 
Мішель Андраде будує сольну кар’єру

Мішель Андраде будує сольну кар’єру

Також артистка зізнається, що має багато впливових друзів, які готові іти на співпрацю на взаємовигідних умовах.

“В мене є багато друзів режисерів, операторів. Звичайно, вони розуміють, що зараз тяжкі часи. Вони працюють не на сто відсотків гонорару, а готові домовлятися. Такий бартер”

Підтримка друзів та колег окриляють красуню. Вона впевнена в тому, що її визнання ще попереду.

Бувши на піку популярності, Мішель змогла відкласти певну суму коштів, яку наразі використовує для створення музики, оплату косметичних процедур та виплату зарплатні своїм працівникам. Також Андраде активно розвиває власний блог, займається рекламою.

Мішель Андраде будує сольну кар'єру 
Мішель Андраде будує сольну кар’єру

На жаль, концертів у співачки сьогодні не так і багато, але це також хороша копійка для майбутніх вливань у творчість.

Потрібно зазначити, що більшість українських артистів перебувають в тяжкому становищі, після 24 лютого 2022 року. Цінники зірок на виступи зменшились в рази, та і самих концертів стало набагато менше. Співаки просто змушені діставати відкладені кошти, для того, щоб підтримувати свій соціальний статус та не зникнути з поля зору прихильників.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.