Євген Клопотенко зізнався, що сумнівається у тому, що Олег Винник дійсно лікується у Німеччині: “Мене дратує”

Відомий український кулінар Євген Клопотенко зізнався, що його дратує історія зі співаком Олегом Винником. Ба більше, він натякнув, ніби не дуже вірить у хворобу артиста

Євген Клопотенко, відомий український кулінар і зірка “МастерШеф”, у новому інтерв’ю для українського видання “РБК-Україна” заявив, що не розуміє артиста Олега Винника. Нагадаємо, що музикант після початку повномасштабної війни в Україні таємно виїхав до Німеччини. Крім того, Євген Клопотенко заявив про впевненість, що після перемоги України артист точно повернеться на Батьківщину.

У цьому, зазначає кулінар, для нього найбільша проблема, адже після повернення Олега Винника знову почнуть слухати, поважати та любити. На думку Євгена Клопотенка, такий сценарій є одним із найгірших, адже після скандальної втечі зірці кулінарного шоу “МастерШеф” здається, ніби відомого українського артиста не повинні прийняти назад так просто.

Євген Клопотенко висловився про повернення скандального українського артиста Олега Винника

Крім того, у новому інтерв’ю для “РБК-Україна” знаменитий кулінар і ресторатор припустив, що Олег Винник міг покинути Україну не заради лікування. Євген Клопотенко висловився про артиста таким чином, що поставив під сумнів його заяви про проблеми зі здоров’ям. Знаменитість зауважив, що не знає, що відбувається з артистом і не має бажання дізнаватись. Втім, додав Клопотенко, якщо у Винника насправді немає проблем зі здоров’ям, то він вчинив невимовно погано.

“Я не знаю, що з ним там. Не хочу із цим розбиратися, але я думаю так – якщо він живий там, і це не хвороба… У тебе ж була мільйонна аудиторія, тонни людей, на яких ти просто плюнув… Але найгірше – він повернеться”, – прокоментував в останньому інтерв’ю відомий український кулінар Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко припустив, що в Олега Винника може не бути проблем зі здоров’ям

У підсумку кулінар зазначив, що вся історія з Олегом Винником його дуже дратує.