“Ех, не потягнув Во…” – мережа реагує на допис колишньої дружини скандального Остапчука Горняк про любов

Христина Горняк поділилася в соцмережах власною розкішною світлиною, підписавши її мудрими словами Григорія Сковороди про любов. Однак підписники взяли приклад із її екс-чоловіка Володимира Остапчука і почали гадати, чи варта Христина оцінки "10 із 10" - або навіть вище.

Мережа вже тривалий час уважно слідкує за розлученням ведучого Володимира Остапчука і юристки Христини Горняк, значні наслідки якого – як моральні, так і матеріальні – тривають ще й досі. Обидві сторони час від часу дають коментарі з приводу розриву стосунків, відповідаючи на питання шанувальників.

Однак ведучий нещодавно втрапив у справжній гучний скандал. Так, у своєму Ютуб-шоу “Мекнув – питайте” Володимир заявив, ніби дівчина, що не голить волосся на тілі, не може виглядати “на 10 із 10”. Володимир Остапчук та тодішні гості його програми – Позитив та Богдан Буше – піддалися потужній хвилі  обурення та хейту: чимало знаменитостей та пересічних людей уже висловилися з цього приводу.

Підписники екс-дружини Володимира Христини Горняк не оминули нагоди покепкувати з вислову ведучого під її новою публікацією в Інстаграмі. Христина оприлюднила власну світлину в розкішному та елегантному образі, а також додала цитату видатного філософа Григорія Сковороди:

“Любов виникає з любові! Коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю”

Поки одні користувачі захоплювалися ефектним зовнішнім виглядом Христини:

“Найкраща”

“Коли вік – всього лиш цифра”

– інші навели в своїх коментарях якраз цифри, причому цілком конкретні:

“1000 із 1000”

“1000/10”

опосередковано згадуючи те саме висловлювання ведучого про “10/10”.

Один з коментаторів узагалі згадав ім’я екс-чоловіка Христини – хоча й не повністю.

“Ех, не потягнув Во…”

На деякі коментарі Христина відповіла смайликами на зразок “сміх до сліз”.

Буря скоро не вщухне

Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Альона Альона та інші українські зірки засудили висловлювання Володимира Остапчука
Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Альона Альона та інші українські зірки засудили висловлювання Володимира Остапчука

Як було сказано вище, не тільки пересічні коментатори, але й чимало українських зірок різко засудили сексистські висловлювання Володимира: серед них Маша Єфросиніна, Оля Полякова, Володимир Дантес, Альона Альона та багато інших.

Тож не схоже, що суперечки навколо цієї ситуації вщухнуть найближчим часом – і Володимиру, можливо, ще не раз доведеться зіткнутися із негативом або кепкуваннями стосовно своїх слів.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.