Молода дружина Віктора Павліка зізналась, чому насправді вийшла за нього заміж: “Були потрібні”

Відома українська блогерка Катерина Репяхова пояснила шанувальникам, чому вийшла заміж за свого чоловіка Віктора Павліка, який набагато старший за неї

Катерина Репяхова здобула всеукраїнську популярність після свого одруження з відомим артистом Віктором Павліком. Зіркові закохані вже декілька років поспіль залишаються одними з найобговорюваніших пар українського шоубізнесу. Зокрема, причина підвищеної цікавості авдиторії до знаменитостей – велика різниця у віці.

Дружина відомого артиста часто спілкується зі своїми шанувальниками у своєму Інстаграм-блозі. Нещодавно зірка запропонувала підписникам запитати про все, що їх цікавить. Звісно, не обійшлось без теми особистого життя знаменитості. Користувачі мережі поцікавились, чому молода Катерина Репяхова вирішила стати дружиною чоловіка, вік якого набагато більший за її.

Катерина Репяхова відповіла на запитання про особисте життя та одруження з чоловіком Віктором Павліком
Катерина Репяхова відповіла на запитання про особисте життя та одруження з чоловіком Віктором Павліком

Знаменитість визнала, що це питання спантеличило її. Українська блогерка Репяхова зізналась, що навіть не знає, що відповідати, адже не може збагнути, як можна шукати причину в коханні до свого чоловіка. Блогерка зазначила, що пов’язати життя з коханим вона наважилась з доволі простої причини  – це доля.

“Чому Вітя, а не Петя? Або чому Вася, а не Сашко? Тому що напевно доля. Тому що ми випадково зустрілися. Тому що ми були потрібні одне одному”, – пояснила своїм підписникам дружина українського артиста..

Зірка також вкотре пояснила, що вік її обранця насправді не впливає на їхній побут і стосунки, адже вони зовсім не відчувають різниці між собою. А ось Віктора Павліка його дружина, за власним зізнанням, любить попри все.

Катерина Репяхова відповіла на запитання про особисте життя та одруження з чоловіком Віктором Павліком
Катерина Репяхова відповіла на запитання про особисте життя та одруження з чоловіком Віктором Павліком

Нагадаємо, що зіркова пара разом відносно нещодавно. Віктор Павлік і його молода супутниця життя Катерина Репяхова познайомились три роки тому та одружились скромно, в умовах пандемії. Зараз знаменитості виховують разом спільного сина Михайла, якому не так давно виповнився рік.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.