Українська Роксолана відкрила секрети догляду за шкірою: 56-річна Ольга Сумська показала, як підтримує форму

Ольга Сумська у свої 57 років має неймовірний вигляд та струнку фігуру. Зірка часто фотографується без макіяжу, показуючи свою природну красу

Підтримувати красиве тіло в такому поважному віці досить складно, але українській Роксолані це вдається. Зірка постійно отримує масу компліментів від шанувальників, та запитань, стосовно догляду за своєю шкірою.

Ольга Сумська ніколи не робила з цього секрету, а відверто ділилась з прихильниками своїми улюбленими бюті-процедурами.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська на відпочинку з чоловіком

Наразі Ольга з чоловіком вирушили на відпочинок в популярний оздоровчий комплекс “Arden Palace Medical Resort & SPA” на Хмельниччині. На території є розкішний басейн, де Сумська вже зробила фото та показала свої стрункі ніжки.

Ольга Сумська на відпочинку з чоловіком
Ольга Сумська на відпочинку з чоловіком

Але найбільше актрисі сподобались спа-процедури, що пропонує комплекс. Саме такий догляд Ольга полюбляє проводити постійно. Спочатку Ольга відправилась в “Купель Клеопатри” та не змогла стримати своєї радості.

Ольга Сумська на спа-процедурах
Ольга Сумська на спа-процедурах

“Єдина в Україні купель, збагачена киснем! Вода 38 градусів!”

Після цього українська зірка відправилась на детокс процедури, що допомагають шкірі звільнитись від токсинів.

Детокс процедури
Детокс процедури

Ольга Сумська завжди приділяла увагу догляду за своїм тілом. Для неї важливо проводити очищення, зволоження, підтягування в області обличчя на шиї. Полюбляє зірка різні масочки, обгортування. Навіть на відпочинку не змогла пройти мимо.

Обгортування морськими водорослями від Ольги Сумської
Обгортування морськими водорослями від Ольги Сумської

“Обгортування морськими водорослями”

Ольг Сумська на відпочинку
Ольг Сумська на відпочинку

Показуючи прихильникам свої процедури, Ольга Сумська не хвилюється виглядати некрасиво. Навіть в обгортуванні з водорослей Роксолана завжди прекрасна.

Як відомо, на відпочинок родина Віталія Борисюка вирушала після довготривалого туру містами України. Ольга разом з донькою грають в виставі “За двома зайцями”. Праця на сцені вимагає бути постійно на ногах, а це в свою чергу відображається на опорно-руховому апараті. Тому красуня Сумська обов’язково відвідує масажистів, які допомагають боротись з болями та навантаженнями.

Ольга Сумська сходила на масаж
Ольга Сумська сходила на масаж

“Після гастролей це порятунок для моєї спини”

Саме не відпочинку Ольга Сумська вкотре довела, що виглядати такою красивою можна і без радикальних змін, уколів, операції і так далі. Лише правильний догляд та здоровий спосіб життя і в 57 років можна легко виглядати на 35!

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.