Не Дантес і не Кацурін: Надю Дорофєєву застукали в обіймах молодого і популярного красунчика (Відео)

Відома українська співачка Надя Дорофєєва засвітилася з відомим красунчиком-артистом. В Мережі пожартували над тим, що виконавиця вирішила змінити чоловіка.

Відома українська артистка Надя Дорофєєва, яка нещодавно вдруге вийшла заміж, з’явилася у компанії відомого українського співака Макса Барських. Так, виконавці вирішила записати спільну пісню під назвою “Ритми”.

А нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Дорофєєва опублікувала відео, де вона з Максом Барських танцюють під їхню нову пісню. На відео вони торкалися один до одного і навіть обіймалися.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати відео і жартувати над тим, що Кацуріну пора ревнувати. Також багато прихильників відмітили, що дует Дорофєєвої і Барських дуже вдалий.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Все, тепер це моя найулюбленіша пісня. Це просто рай для вух”;
  • “Дуже круто, але що скаже Міша Кацурін?”;
  • “Добре, що у Барських немає дружини”;
  • “Той момент, коли зірки українською стали звучати по-особливому”;
  • “О, ви дійсно ідеальний дует”;
  • “Ви двоє то щось нереальне”.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Надя Дорофєєва зіграла таємне весілля зі своїм новим обранцем Мішою Кацуріним. Саме заради нього співачка покинула свого першого чоловіка Володимира Дантеса, з яким прожила у шлюбі 7 років.

Весілля Дорофєєвої і Кацуріна було невеликим і повністю таємним. Як вже зараз відомо, на святі було близько 70 людей, серед яких рідні, друзі та найближчі знайомі. Всім гостям було заборонено фотографувати, чи знімати щось на камеру.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва вийшла заміж за Мішу Кацуріна

Цікаво, що на весіллі не було ні Потапа, який раніше був продюсером Дорофєєвої, ні її колеги Позитива. Натомість на святі була присутні Ірина Горова і Маша Єфросиніна.

Та вже через місяць після весілля, Дорофєєва поділилася цією новиною зі своїми прихильниками. Співачка опублікувала весільні фото у своєму Інстаграм-блозі і запевнила, що з новим чоловіком вона дуже щаслива.

Цікаво, що в одному з останніх інтерв’ю Дорофєєва зізналася, що вже готова до народження дітей. Тож можливо, що в найближчому майбутньому у зіркової пари буде поповнення.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.