Зірка “МастерШефу” Євген Клопотенко різко висловився про співачку Світлану Лободу: “Вона ненормальна”

Відомий український кулінар Євген Клопотенко висловився про співачку Світлану Лободу. Зірка шоу "МастерШеф" визнав, що не розуміє дій та поведінки артистки

Євген Клопотенко, відомий український кулінар і ресторатор, у нещодавньому інтерв’ю для українського видання “РБК-Україна” розповів про своє ставлення до скандальної Світлани Лободи. Зірка кулінарного шоу “МастерШеф” впевнений, що артистці потрібно публічно відректись від усього, що пов’язує її з росією, аби мати змогу бути гідною українською співачкою.

Клопотенко зазначив, що поки артистка намагається всидіти на двох стільцях, поваги від публіки їй чекати не варто. Крім того, додав знаменитий кулінар, він вважає нинішню поведінку Світлани Лободи не просто неприйнятною, а “ненормальною”. Знаменитість не став приховувати, що не поважає представницю вітчизняного шоубізнесу.

Євген Клопотенко висловився про відому українську співачку Світлану Лободу
Євген Клопотенко висловився про відому українську співачку Світлану Лободу

Знаменитий український кулінар закликав Світлану Лободу вийти та виголосити свою чітку громадянську позицію – про все російське, включно зі своїми піснями, орієнтованими на російський сегмент, забути, а віднині працювати українською та для українців. Євген Клопотенко назвав такий публічний виступ єдиною умовою для артистки повернути минулу славу в Україні.

“Але вона ненормальна, тому не може так сказати. І якщо вона скаже публічно, що вона проти всіх (росіян – прим. ред.) і на х*р усіх пошле — тоді все буде чудово”, – підсумував відомий український кулінар Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко висловився про Світлану Лободу, яка раніше будувала кар'єру в москві
Євген Клопотенко висловився про Світлану Лободу, яка раніше будувала кар’єру в москві

До слова, раніше про діяльність та минуле відомої української співачки говорили й інші її колеги. Так, наприклад, Ната Жижченко з гурту ONUKA зазначила, що нікому не вдасться “занулити” свою репутацію та минуле, а тому навіть через багато років після скоєного варто вміти нести за все відповідальність. А ось MELOVIN налаштований категоричніше – артист пропонує не довіряти Лободі, адже вона може “перевзутись” і вдруге.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.